ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μένιος Φουρθιώτης: Το στοιχείο που «έκαψε» τον παρουσιαστή - Το Μ. Σάββατο η απολογία του

Μένιος Φουρθιώτης: Το στοιχείο που «έκαψε» τον παρουσιαστή - Το Μ. Σάββατο η απολογία του

Τιν αναφέρει το διαβιβαστικό της Αστυνομίας.

Αποκαλυπτικό για την δράση του Μενιου Φουρθιώτη είναι το διαβιβαστικό της αστυνομίας, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο παρουσιαστής «προκαλούσε εντυπώσεις και κατήγγειλε αρχές για να έχει προστασία».

Ο 36χρονος που αντιμετωπίζει δυο κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές βρέθηκε μαζί με τους τρεις συγκατηγορουμένους του ενώπιον του
30ου τακτικού ανακριτή και ζήτησαν προθεσμία για το Μεγάλο Σάββατο. Πάντως, και τα τέσσερα πρόσωπα φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαβιβαστικό υπάρχουν αναφορά ότι ο Μένιος Φουρθιώτης «είχε κρυφές επικοινωνίες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του κατά παραγγελία χτυπήματα και από την άλλη παρουσίαζε ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο αμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φύλαξη και συνοδεία».

Στο έγγραφο της αστυνομίας φέρεται να γίνεται λόγος για ανώνυμο τηλεφώνημα αγνώστου άνδρα ο οποίος «έδειξε» στις αρχές την εμπλοκή των κατηγορουμένων.

«Είναι αστείο να είναι δύο βιοπαλαιστές κατηγορούμενοι. Τα στίγματα των κινητών τους θα δείξουν πως οι εντολείς μου δεν είχαν καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ήταν εργαζόμενοι στην επιχείρηση και δεν έχουν παραπάνω σχέση» δήλωσε ο συνήγορος 2 εκ των κατηγορουμένων, Κωνσταντίνος Γώγος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μένιος Φουρθιώτης: Τι τον «πρόδωσε» - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει