ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βόλος: Αναζητούν επιδειξία που καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση – Είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες

Βόλος: Αναζητούν επιδειξία που καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση – Είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες

Σε 12 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 32χρονος που είχε παρενοχλήσει δύο νεαρές στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Καταδικάστηκε την Τετάρτη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 32χρονος με ψυχική διαταραχή, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο είχε παρενοχλήσει δύο νεαρές κοπέλες, 18 και 19 ετών αντίστοιχα, ενώ είχε αγγίξει με χυδαίο τρόπο την δεύτερη.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 29 Ιουνίου 2023. Συγκεκριμένα τα δύο κορίτσια περπατούσαν στην περιοχή του Ξενία, στην οδό Πλαστήρα. Ξαφνικά ο 32χρονος επιδειξίας εμφανίστηκε, τους έκανε άσεμνες χειρονομίες και κατέβασε το παντελόνι του. Στη συνέχεια επέδειξε τα γεννητικά του όργανα και επιτέθηκε στην 19χρονη, προλαβαίνοντας να έχει στιγμιαία επαφή με το σώμα της κοπέλας, προτού αντισταθούν τα δύο νεαρά κορίτσια και απομακρυνθούν με τρόμο από το σημείο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στη δίκη της Τετάρτης ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε ούτε και εκπροσωπήθηκε από συνήγορο με αποτέλεσμα να δικαστεί ερήμην.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Η δικαστική απόφαση του επιβάλλει να εκτίσει τους 4 από τους 12 μήνες, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει θα πρέπει να εντοπιστεί από τις αρχές και να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.