ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υποβαθμίζει και διαψεύδει τον ξυλοδαρμό του Άκη Τσοχατζόπουλου ο δικηγόρος του

Υποβαθμίζει και διαψεύδει τον ξυλοδαρμό του Άκη Τσοχατζόπουλου ο δικηγόρος του

Τη στιγμή που ήδη διενεργούνται δύο πειθαρχικές προκαταρκτικές έρευνες από πλευράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον ξυλοδαρμό του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού Άκη Τσοχατζόπουλου, ο δικηγόρος του, Γιάννης Παγορόπουλος, μιλάει στο Newsbomb.gr για το επεισόδιο το οποίο έλαβε χώρα προχθές Δευτέρα (01/08/2016).

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σύμφωνα με τον κ. Παγορόπουλο, επιβεβαιώνεται μεν η κατάθεση από την πλευρά του Άκη Τσοχατζόπουλου έγγραφης αναφοράς για το συμβάν στην Εισαγγελία των Φυλακών αλλά και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ωστόσο, ο ίδιος επισημαίνει ότι το επεισόδιο δεν έχει τόσο μεγάλο μέγεθος, όπως ειπώθηκε, ενώ «ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν θέλει να μιλήσει για αυτό».

Ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου διαψεύδει τα περί μεταφοράς του έγκλειστου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο των φυλακών με τραύματα, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το εάν υπήρξε ξυλοδαρμός αναφέρει: «Όχι, 100% δεν υπήρξε».

Παράλληλα, ο κ. Παγορόπουλος επιμένει πως το επεισόδιο ήταν απλά ένας διαπληκτισμός. «Υπήρξαν απλώς κάποιες κουβέντες», λέει χαρακτηριστικά.

Στις επίμονες ερωτήσεις του Newsbomb.gr σε τι ακριβώς συνίστατο η έγγραφη αναφορά του κ. Τσοχατζόπουλου, ο συνήγορός του επιμένει πως «αφορούσε στον τρόπο διαβίωσης των κρατουμένων στις φυλακές».

Ακούστε τι δήλωσε ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου για το περιστατικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Σχετικές ειδήσεις