ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης: Δείτε ειδικότητες

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
Ποιους αφορούν οι νέες θέσεις εργασίας
ΙΝΤΙΜΕ

Προσλήψεις- Όλες οι ειδήσεις: Ο ΟΝΑΔΕΑ γνωστοποιεί ότι θα προβεί στην σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου (οκτάμηνη απασχόληση), επτά ατόμων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για τις ανάγκες του

Αναλυτικά θα προσληφθούν:

  • Τρία (3) άτομα με ειδικότητα Αντισφαίριση
  • Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Κολύμβηση
  • Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Άσκηση – Υγεία – Αναψυχή

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ‘‘Γρηγόρης Λαμπράκης’’, Λ. Κύπρου & Τριπόλεως 6, Τ.Κ. 16452, υπόψη κας Τατιάνας Καρατζά (τηλ. επικοινωνίας: 210 9600639 – 210 9624042). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές μέρες, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης σε δύο ημερήσιες εφημερίδες ή της ανάρτησή της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο διαδικτυακό τόπο (www.onadea.gr) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά :

  • 1. Φωτοτυπία πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α., - ειδικότητας - βαθμός πτυχίου.
  • 2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
  • 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • 4. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και βεβαίωση ιδιωτικού φορέα από τις οποίες προκύπτει ο επακριβώς χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη.
    Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα καθώς και οι απασχολούμενοι με σύμβαση έργου μπορούν εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
  • 5. Βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.
  • 6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή.
  • 7. Υπεύθυνη δήλωση για πιθανό κώλυμα υπέρβασης της 8μηνης απασχόλησης 8. Για την ειδικότητα της Κολύμβησης απαραίτητη προϋπόθεση κατοχή διπλώματος ναυαγοσωστικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες διαρκείας - Πότε θα επηρεαστεί η Αττική

Γλυκά Νερά: Βίντεο με την Καρολάιν ένα μήνα πριν τη δολοφονία – Τι βρήκαν στο κινητό του 32χρoνου