ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν: Ανατριχιαστικές εικόνες - Μέσα στο κρησφύγετο του παιδόφιλου

Μαντλίν: Ανατριχιαστικές εικόνες - Μέσα στο κρησφύγετο του παιδόφιλου

Οι γερμανικές Αρχές αναζητούν έστω και ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην Μαντλίν ΜακΚάν.

Την ίδια ώρα που ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι με το ένα πόδι εκτός φυλακής, στην δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες από ένα δεύτερο σπίτι που διατηρούσε ο Γερμανός παιδόφιλος και νούμερ ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν.

Μέσα στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή του Μπραουνσβάιγκ, οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν πάνω από 8000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και δεκάδες usb sticks.

Αυτό που έχει πλέον μεγάλη σημασία είναι η μάχη που δίνουν οι εισαγγελικές Αρχές να συνδέσουν τον Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της Μαντλίν καθώς ο παιδόφιλος έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης καθώς έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του για διαφορετικό αδίκημα.

Δείτε στην gallery το κρησφύγετο του Μπρίκνερ:

Καμία κατηγορία στον Γερμανό παιδόφιλο!

Μπορεί οι Αρχές να είναι 100% πεπεισμένες πως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι ο άνθρωπος που έχει δολοφονήσει την Μαντλίν ΜακΚάν, ωστόσο δεν θα του απαγγελθούν κατηγορίες!

Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, από την στιγμή που δεν είναι «δεμένος» με οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με την εξαφάνιση του παιδιού τον Μάιο του 2007, θα αφεθεί ελεύθερος.

Ο Μπρίκνερ αυτή την στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση για διακίνηση ναρκωτικών και ήδη ο δικηγόρος του έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, καθώς έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής που του είχε επιβληθεί.

Το δικαστήριο της Καρλσρούης μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει και οι πιθανότητες να κάνει αποδεκτό το αίτημα του Μπρίκνερ είναι συντριπτικά υπέρ του.

Ο εισαγγελές που χειρίζεται την υπόθεση της Μαντλίν, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δήλωσε στην Braunschweig Zeitung: «Πρέπει να είμαστε αρκετά ρεαλιστές. Οι έρευνές μας μπορεί να μην μας οδηγήσουν ποτέ στο να απαγγείλουμε κατηγορίες για την δολοφονία της Μαντλίν. Αν δεν βρούμε κάποια απόδειξη, δεν θα προχωρήσουμε».

Η μυστηριώδης γυναίκα που «ξέρει τα πάντα»

Στην αναζήτηση μιας γυναίκας που πιθανότατα θα οδηγήσει τις Αρχές στο «ξεκλείδωμα» του μυστηρίου της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, βρίσκονται οι γερμανικές Αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, οι ντετέκτιβ της γερμανικής αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αναζητούν την γυναίκα που προμήθευε τον Γερμανό παιδόφιλο και νούμερο ένα ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν, Κρίστιαν Μπρίκνερ, με ναρκωτικά.

Η μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα «Julia» είναι προμήθευε ναρκωτικά τον Μπρίκνερ από το διάστημα 2007-2008, στην Πορτογαλία είναι «εκείνη που γνωρίζει την αλήθεια για την Μαντλίν», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η εισαγγελέας, Stephanie Gropp, δήλωσε στην εφημερίδα: «Η Julia ποτέ δεν ανιχνεύτηκε επειδή ο ύποπτος αρνείται να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Είνια πάρα πολύ πιθανό να της αποκάλυψε τι συνέβη. Μια πρώτη έρευνα δεν έφερε αποτελέσματα και εκείνος αρνείται να μιλήσει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα που «έπεσαν» σήμερα (29/06) στα ΕΠΑΛ