ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νέα Ελληνικά - Θέματα και απαντήσεις στο Newsbomb.gr

Πανελλήνιες 2022: Το ΦΕΚ με τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων
Τα θέματα των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων λαμβάνονται από την ύλη που ορίζεται ως εξεταστέα.
Intime News

Πανελλήνιες 2022: Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών αρχίζουν σήμερα οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων - Ο τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η μεγάλη ώρα για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς έφτασε! Οι Πανελλήνιες 2022 ανοίγουν αυλαία σήμερα (02/06), με τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας να μπαίνουν πρώτοι στη μάχη.

Η πρεμιέρα, όπως κάθε χρόνο, γίνεται με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, ώστε οι υποψήφιοι να πάρουν μια πρώτη «γεύση» των εξετάσεων πριν μπουν στα μαθήματα Ειδικότητας.

Στα εξεταστικά κέντρα της χώρας είναι όλα πανέτοιμα για τη διεξαγωγή των Πανελληνίων 2022 και έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς εξεταζόμενους και επιτηρητές για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Το Newsbomb.gr και οι ρεπόρτερ του βρίσκονται σε σχολεία - εξεταστικά κέντρα και από νωρίς το πρωί θα σας μεταδίδει τον παλμό των πανελληνίων εξετάσεων 2022. Λίγη ώρα μετά την παράδοση των θεμάτων στους μαθητές, με έκτακτη ενημέρωση θα δημοσιεύσουμε και στο Newsbomb.gr όλη τη θεματολογία στην καλούνται να απαντήσουν οι εξεταζόμενοι. Μετά το τέλος της εξέτασης, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO»θα δημοσιεύσουμε όλες τις απαντήσεις. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τα υπόλοιπα μαθήματα σε ΕΠΑΛ και Γενικά Λύκεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2022

panellinies-2022-gel-epal.jpg
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.InTime News

Νέο Φροντιστήριο: 54 χρόνια επιτυχίες

Ο όμιλος Νέο Φροντιστήριο, ιδρύθηκε το 1968 και σήμερα αριθμεί πάνω από 82 εκπαιδευτικά κέντρα με 600 καθηγητές, 70 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας, πλήρη σειρά εκδόσεων και πλούσιο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη, αφού οι άνθρωποι του βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση αφουγκραζόμενοι τις νέες εξελίξεις και προκλήσεις της εποχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη περιπέτεια της πανδημίας.

Πανελλήνιες 2022: Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Οι εξεταζόμενοι των Γενικών Λυκείων ξεκινούν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, την Παρασκευή (3/6/2022). Τη Δευτέρα (6/6/2022) οι εξεταζόμενοι θα δοκιμαστούν σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία.

Η επόμενη και 3η κατά σειρά ημερομηνία εξέτασης στις Πανελλήνιες 2022 είναι η Τετάρτη (8/6/2022) με Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική.

Τελευταία ημερομηνία στις Πανελλήνιες 2022 είναι η Παρασκευή (10/6/2022) με τα μαθήματα Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Πανελλήνιες 2022: Οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) εξετάζονται:

Πρόγραμμα εξετάσεων ειδικών μαθημάτων και μουσικών μαθημάτων 2022 ΓΙΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ