ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Κάθε τεκμηριωμένη απάντηση στη Νεοελληνική Γλώσσα είναι δεκτή

Πανελλήνιες 2015: Κάθε τεκμηριωμένη απάντηση στη Νεοελληνική Γλώσσα είναι δεκτή

«Κάθε απάντηση τεκμηριωμένη είναι αποδεκτή», αυτή την φράση αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας στις οδηγίες που δόθηκαν στους υποψηφίους που διαγωνίζονται σήμερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2015 στην έκθεση και την Νεοελληνική Γλώσσα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας που περιλαμβάνεται στο κείμενο των θεμάτων της Νεοελληνικής γλώσσας που έπεσαν στις Πανελλήνιες 2015 κάθε απάντηση που είναι τεκμηριωμένη είναι αποδεκτή.

Ειδικότερα οι οδηγίες του Υπουργείου αναφέρουν: ΟΔΗΓΙΕΣ (για τους εξεταζομένους)

1. Στο εξώφυλλο να γράψετε το εξεταζόμενο μάθημα. Στο εσώφυλλο πάνω -πάνω να συμπληρώσετε τα ατομικά στοιχεία μαθητή. Στην αρχή των απαντήσεών σας να γράψετε πάνω-πάνω την ημερομηνία και το εξεταζόμενο μάθημα. Να μην αντιγράψετε τα θέματα στο τετράδιο και να μη γράψετε πουθενά στις απαντήσεις σας το όνομά σας.

2. Να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας στο πάνω μέρος των φωτοαντιγράφων, αμέσως μόλις σας παραδοθούν. Τυχόν σημειώσεις σας πάνω στα θέματα δεν θα βαθμολογηθούν σε καμία περίπτωση. Κατά την αποχώρησή σας, να παραδώσετε μαζί με το τετράδιο και τα φωτοαντίγραφα.

3. Να απαντήσετε στο τετράδιό σας σε όλα τα θέματα μόνο με μπλε ή μόνο με μαύρο στυλό με μελάνι που δεν σβήνει .

4. Κάθε απάντηση τεκμηριωμένη είναι αποδεκτή.

5. Διάρκεια εξέτασης: τρεις (3) ώρες μετά τη διανομή των φωτοαντιγράφων. 6. Χρόνος δυνατής αποχώρησης: 10.00 π.μ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Σχετικές ειδήσεις