ΠΑΙΔΕΙΑ

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Αστραφτερό fashion show στο Rubirosa!

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Αστραφτερό fashion show στο Rubirosa!

Με φόντο τη θάλασσα και με τη βροχή να δημιουργεί μια υποβλητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεγάλο fashion show που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο Rubirosa Seaside Delight (Λουτρά Αλίμου) το Σάββατο 30 Ιουνίου σε συνεργασία με τον αγαπημένο σχεδιαστή μόδας των celebrities Δημήτρη Στρέπκο (Celebrity Skin).

Το μενού περιλάμβανε εντυπωσιακά ρούχα, minimal μακιγιάζ και κομμώσεις στα μοντέλα, δυνατή μουσική και πολύ κέφι.

Τα βλέμματα τράβηξαν τα μοντέλα που «φόρεσαν» το body painting με θέμα «Candy Bodies» που δημιούργησαν η Μίνα Παπαδοπούλου και η Σοφία Γκουρογιάννη και μοίρασαν γλειφιτζούρια και καραμέλες στον κόσμο που κατέκλυσε το Rubirosa.

Όλοι οι κορυφαίοι συνεργάτες της Σχολής Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ήταν εκεί: ο κορυφαίος beauty artist Αχιλλέας Χαρίτος, η μοναδική nail artist των stars Τέτα Καμπουρέλη και o «Celebrity Skin» Δημήτρης Στρέπκος.

Από το μεγάλο πάρτυ του ΟΜΗΡΟΥ δεν θα μπορούσε να λείπει ο πιο ταλαντούχος έλληνας Σεφ, Άκης Πετρετζίκης ο οποίος παραδίδει μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων Μαγειρικής στους Αρχιμάγειρες-ΣΕΦ της σχολής Τουρισμού-Επισιτισμού του ΙΕΚ.

Την παράσταση έκλεψε η αστραφτερή Τέτα Καμπουρέλη που έκανε φινάλε στην πασαρέλα φορώντας ένα «total black dress» του Δημήτρη Στρέπκου, συνοδευόμενη από τον ίδιο τον σχεδιαστή στο catwalk.

Το πάρτυ συνεχίστηκε με πολύ καλή διάθεση, εντυπωσιακά βεγγαλικά, δυνατή μουσική, cocktails και ξέφρενο χορό. Φίλοι, στελέχη και συνεργάτες του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College, καθώς και πλήθος θαμώνων ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή εκδήλωση!