ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη: Πέθανε ο Παναγιώτης Δρίβας (pics)

Θλίψη: Πέθανε ο Παναγιώτης Δρίβας (pics)
INTIME NEWS

Τραγική κατάληξη είχε ο 29χρονος Παναγιώτης Δρίβας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική της Δήμητρας του Δήμου Πηνειού, στην Ηλεία.

Το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με το patrisnews.com, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/08), κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν ο 29χρονος οδηγώντας το μηχανάκι του από το Βαρθολομιό με κατεύθυνση τις Θίνες, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε κάτοικος Βαρθολομιού και ο θάνατός του ακαριαίος, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το φρικτό τροχαίο:

Ο Παναγιώτης Δρίβας γεννήθηκε στην Κω αλλά από μικρή ηλικία με την μητέρα βρέθηκαν στην Ηλεία. Ο Παναγιώτης απέκτησε άλλα δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τον Εμμανουήλ. Ο 29χρονος ήταν παιδί με χιούμορ, αθλητικός τύπος και για αρκετά χρόνια αγωνιζόταν με την ποδοσφαιρική ομάδα «Άρη Δήμητρας».

Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, πραγματοποιώντας δρομολόγια εκτός νομού.

Με πληροφορίες από patrisnews.com και ilialive.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (χάρτες)

Φωτιά στην Εύβοια: Όλα δείχνουν εμπρησμό – Να ανοίξουν τηλέφωνα ζητούν οι Αρχές

Σχετικές ειδήσεις