ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr στον Φλοίσβο: Βόλτες στον ήλιο την ώρα που ο Μητσοτάκης αποφασίζει για άρση μέτρων

Το Newsbomb.gr στον Φλοίσβο: Βόλτες στον ήλιο την ώρα που ο Μητσοτάκης αποφασίζει για άρση μέτρων

Από το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα κυβερνητικά στελέχη πραγματοποιούν συνεχείς συσκέψεις, στις οποίες θα αποφασιστεί το πλάνο για την σταδιακή άρση των μέτρων. Εκτός από τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, η κυβέρνηση φέρεται ότι εξετάζει και την... συμπεριφορά των Ελλήνων αυτό το Σαββατοκύριακο, πώς δηλαδή θα αντιδράσουν στον... καλό καιρό.

Όπως έχει τονιστεί άλλωστε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, αλλά και από άλλα κυβερνητικά στελέχη, η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί βρίσκονται σε ισχύ μέχρι και τις 4 Μαΐου.

Πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να επαναπαυτεί και να κυκλοφορεί χωρίς να λαμβάνει υπόψη του του τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Σήμερα, Σάββατο, την ώρα που ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του επεξεργάζονται το τελειωτικό σχέδιο για την άρση των μέτρων, οι Αθηναίοι φάνηκαν... ανυπάκουοι και βγήκαν για βόλτες στον Φλοίσβο, αλλά και σε πλατείες για να απολαύσουν τον ήλιο.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες, αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν στην παραλιακή, χωρίς να λαμβάνουν πολύ σοβαρά τις αποστάσεις.

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr στην παραλία του Φλοίσβου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστικές εικόνες από «το ποτάμι του αίματος» (Pics)