ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το μαγαζί στην Κηφισιά που πουλούσε ποτά take away - Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτό είναι το μαγαζί στην Κηφισιά που πουλούσε ποτά take away - Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ.

Απίστευτα πράγματα: Λουκέτο και πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στο γνωστό μπαρ στην Κηφισιά το οποίο το βράδυ της Τρίτης σέρβιρε take away κοκτέιλς προκαλώντας συγχρωτισμό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βόλου.

Οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου μπαρ έκαναν διαφήμιση την υπηρεσία take away ποτά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να προκληθεί συνωστισμός καθώς δημιουργήθηκε ουρά, ενώ όσοι παραλαμβαναν την παραγγελία τους (κοκτέιλς σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας κατόπιν ενημέρωσης από τον δήμαρχο της Κηφισιάς. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζήτησαν και τον υπεύθυνο του μπαρ για να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο αλλά δεν τον εντόπισαν.

Δείτε τις φωτογραφίες από το χθεσινό κομφούζιο

Συναγερμός για τα μπαρ σε πολλές περιοχές

Προβληματισμός επικρατεί στις υγειονομικές Αρχές αναφορικά με τα τελευταία περιστατικά συνωστισμού σε πολλές περιοχές της χώρας, όπου πλήθος πολιτών έστησαν υπαίθρια πάρτι με ποτά στα χέρι, παρά τις σχετικές συστάσεις για τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τις χθεσινοβραδινές εικόνες από το πάρτι της Αγίας Παρασκευής εξέφρασε σήμερα το πρωί και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας. «Ετσι άνοιξε η πύλη της κολάσεως για την Ιταλία», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN.

Το R0 θα φτάσει σε 1,5 - 2 - 2,5 σε χρόνο ρεκόρ. Δεν θέλει καιρό, μέρες θέλει. Είναι τρομερά επικίνδυνο αυτό που γίνεται. Μπορεί να ξεκινήσουμε μια μέρα και να δούμε τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται, καθώς και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και οι διασωληνώσεις. Αυτό θα γίνει άμεσα και δεν θα έχουμε χρόνο να αντιδράσουμε. Οι επιδημίες αυτές είναι αμείλικτες. Κανένας εφησυχασμός» ξεκαθάρισε σε δραματικό τόνο ο καθηγητής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πάρτι με... μπίρες και χημικά στην Αγία Παρασκευή

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αγία Παρασκευή, όταν ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία του Δήμου, προκειμένου να κάνει πάρτι με μπύρες και μουσική.

Ειδικότερα, άγνωστος αριθμός ατόμων συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου, με αποτέλεσμα να επέμβει στο σημείο η Αστυνομία για να τους απομακρύνει, καθώς η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων ισχύει ακόμη.

«Σκασμένοι» όλοι για ποτό: Συναγερμός για τα take away πάρτι – Έρχονται πρόστιμα χιλιάδων ευρώ