ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Άρχισε η κατάθεση της Ιωάννας - Πλησιάζουν τη μαυροντυμένη γυναίκα οι Αρχές

Επίθεση με βιτριόλι: Άρχισε η κατάθεση της Ιωάννας - Πλησιάζουν τη μαυροντυμένη γυναίκα οι Αρχές
INTIME NEWS

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Νέο βίντεο με τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα, έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 34χρονη βρίσκονται το μεσημέρι της Τρίτης (26/05) τρεις αστυνομικοί -δύο γυναίκες κι ένας άνδρας- προκειμένου να λάβουν την κατάθεση της κοπέλας που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με βιτριόλι ενώ πήγαινε στη δουλειά της, την περασμένη Τετάρτη (20/05).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη καταθέτει γραπτώς στους αστυνομικούς, οι οποίοι ελπίζουν ότι όσα θα μάθουν σήμερα θα τους βοηθήσουν να «φωτίσουν» τα κίνητρα πίσω από τη φρικτή αυτή επίθεση και να φτάσουν πιο κοντά στην γυναίκα που την πραγματοποίησε.

Εν τω μεταξύ, στην Αστυνομία έχουν κληθεί κι έχουν καταθέσει περισσότερα από είκοσι άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, κανένας από τους είκοσι δεν προσέφερε κρίσιμες πληροφορίες. Αντίθετα, συμφώνησαν πως η 34χρονη είχε μία φυσιολογική ζωή, φαινόταν ευτυχισμένη, δεν ανέφερε κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα, τους προκάλεσε έκπληξη η επίθεση και δεν πιστεύουν ότι έχει μυστικά.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Αρχές πλησιάζουν την μαυροφορεμένη γυναίκα μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο την έχει καταγράψει.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν την πορεία που έκανε το βιτριόλι μέχρι να φτάσει στα χέρια της μαυροφορεμένης.

Η... διαδρομή της καυστικής ουσίας

Όπως τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται αυτή την ώρα στο πώς μπόρεσε η δράστης να προμηθευτεί αυτή την καυστική ουσία, η οποία δεν πωλείται στο εμπόριο.

«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να "ρίξει φως" στην υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

«Είναι το καλύτερο παιδί»

Για την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι μίλησε το πρωί της Τρίτης (26/05) στον ΑΝΤ1, μία από τις φίλες της άτυχης κοπέλας.

Η γυναίκα, υπήρξε ένα από τα τελευταία άτομα με τα οποία αντάλλαξε μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων η 34χρονη, πριν δεχθεί την επίθεση που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η Αστυνομία στην προσπάθειά της να συλλέξει πληροφορίες για το περιβάλλον του θύματος, την κάλεσε ήδη για κατάθεση.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr

Σύμφωνα με τη φίλη της 34χρονης, δεν της είχε πει ποτέ ότι κινδυνεύει η ζωή της, ούτε είχε δεχθεί απειλές από κάποιο πρόσωπο.

«Είναι το καλύτερο παιδί. Περιμένω να γίνει καλύτερα για να πάω να την δω» πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές - Ξεκινούν οι αιτήσεις

Σχετικές ειδήσεις