ΕΛΛΑΔΑ

To Newsbomb.gr στην Ευελπίδων: Τι λέει ο δικηγόρος της 35χρονης

To Newsbomb.gr στην Ευελπίδων: Τι λέει ο δικηγόρος της 35χρονης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/6) ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου  προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης γυναίκας που έχει προσαχθεί για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, ανέφερε ότι η οικογένεια και τα αδέρφια της 35χρονης απευθύνθηκαν στο γραφείο του προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της. Όπως είπε ο δικηγόρος, αποδέχθηκε την παράκληση της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως το μόνο που μένει είναι η τυπική ανάθεση της εντολής από την συλληφθείσα ενώπιον του ανακριτή.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε πως μίλησε με την 35χρονη γυναίκα τηλεφωνικά όπου του είπε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Όπως είπε, όταν μιλήσει με την ίδια και ενημερωθεί για το υλικό που θα περιλαμβάνει η δικογραφία θα μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά όλα όσα είπε ο κ. Κεχαγιόγλου:

Συνελήφθη η 35χρονη

Η 35χρονη συνελήφθη για απείθεια προς τους αστυνομικούς και όχι για την επίθεση με το βιτριόλι, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

Η ίδια πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει την ενοχή της για το έγκλημα με το βιτριόλι.

Το κίνητρό της, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ερωτική αντιζηλία, ενώ στην έρευνα των Αρχών στο σπίτι της, βρέθηκε και η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση βιτριόλι: Αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις