ΕΛΛΑΔΑ

Σπέτσες: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 22χρονος - Πέντε μάρτυρες «κλειδιά» ρίχνουν φως στη δολοφονία

Σπέτσες: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 22χρονος - Πέντε μάρτυρες «κλειδιά» ρίχνουν φως στη δολοφονία
Intime News

Ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης, μεταφέρθηκε σήμερα στον Κορυδαλλό αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή

Την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 26χρονου στις Σπέτσες το Σάββατο της 21ης Νοεμβρίου. Η υπόθεση στην αρχή είχε φανεί ως τροχαίο δυστύχημα όμως η ιατροδικαστική έρευνα έβγαλε διαφορετικό πόρισμα και τότε ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας.

Ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης, μεταφέρθηκε σήμερα στον Κορυδαλλό αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή, ενώ «φως» στην υπόθεση έριξαν οι μαρτυρίες από πέντε πρόσωπα «κλειδιά» από τον φιλικό κύκλο του κατηγορούμενου.

Δυο από τα πρόσωπα φέρονται να βρέθηκαν εξ' αρχής στο περιστατικό ενώ, μια τρίτη μαρτυρία αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος επικοινώνησε στο τηλέφωνο μαζί του και όταν έφτασε στο σημείο βρίσκονταν εκεί, άλλοι δυο φίλοι του 22χρονου.

Οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 26χρονου κυνήγησε αρχικά με πιστόλι το θύμα και στην συνέχεια του κάρφωσε το στιλέτο στην κοιλιά τρεις φορές.

Οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση, βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ θα πραγματοποιηθεί και λήψη δείγματος DNA από τα ρούχα που φόραγε το μοιραίο βράδυ ο 22χρονος κατηγορούμενος. Παράλληλα, θα ληφθούν και δακτυλικά αποτυπώματα από το μηχανάκι του θύματος ώστε να διαπιστωθεί εάν ο 22χρονος κατηγορούμενος το έπιασε προκειμένου να το ρίξει σε χαντάκι και να φανεί ως ατύχημα

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης είναι γιος πανεπιστημιακού καθηγητή και φέρεται να συνεπλάκη με το 26χρονο θύμα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα με μαχαίρι.

Το 26χρονο θύμα, φέρεται να διέφυγε τραυματισμένο με την μοτοσυκλέτα του από το σημείο της συμπλοκής μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του από την αιμορραγία και έπεσε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το συμβάν αρχικά να θεωρηθεί ως τροχαίο.

Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομία στο θύμα εντόπισε πλήγμα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του 26χρονου. Για το περιστατικό η έρευνα και η προανάκριση της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται εξελίξεις τόσο από την Αστυνομία όσο και από τη δικογραφία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το διάγγελμα Μητσοτάκη: Πότε θα γίνει - Τι θα ανακοινώσει για το lockdown