ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνιστική διάκριση για το ΑΠΘ: Επιτυχίες για την Aristotle Racing Team σε Τσεχία και Ουγγαρία

ARISTOTLE RACING TEAM
ARISTOTLE RACING TEAM

Η Aristotle Racing Team (ART) αγωνίστηκε στη Formula Student Czech στο Autodrom Most και στο Formula Student EAST στην πίστα του Hungaroring.

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ομάδα Formula Student του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Aristotle Racing Team (ART) φέτος, αγωνιζόμενη στη Formula Student Czech στο Autodrom Most (Τσεχία) και στο Formula Student EAST στην πίστα του Hungaroring (Ουγγαρία).

Το 7ο αγωνιστικό μονοθέσιο της ART (η οποία θα γιορτάσει σε λιγότερο από έναν μήνα τα 15 χρόνια από την ίδρυσή της) κατάφερε να αγωνιστεί στους διαγωνισμούς και να πετύχει αρκετά καλές θέσεις ανάμεσα σε διακεκριμένες ομάδες που συμμετείχαν.

ARISTOTLE RACING TEAM

Στον πρώτο διαγωνισμό η ομάδα κατάφερε να πετύχει την 4η θέση στο Skidpad, 5η θέση στο Business Plan και 10η στην γενική κατάταξη. Στον δεύτερο διαγωνισμό πέτυχε την 9η θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 38 ομάδες με αξιοσημείωτη διάκριση στο στατικό αγώνισμα του Business Plan όπου η ομάδα ανέβηκε στο βάθρο με την κατάκτηση της 2ης θέσης. Ακόμη μια επιτυχία ήταν η 5η θέση στο δυναμικό αγώνισμα Acceleration με το μονοθέσιο της ομάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, να αφήνει πολλές προσδοκίες για ακόμη περισσότερες διακρίσεις την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

ARISTOTLE RACING TEAM

«Η ευκαιρία να αγωνιστούμε με τόσες αξιόλογες ομάδες μας έδωσε αρκετά ερείσματα για να συνεχίσουμε το έργο μας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να ενισχύσουμε τα δυνατά μας σημεία. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού η ομάδα μας σκοπεύει να ανανεωθεί με νέα μέλη καθώς και καινοτόμες ιδέες για την βελτιστοποίηση του μονοθέσιου μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Ραφήνα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Mad Clip: Σήμερα στις 16:30 η κηδεία του, σε live streaming στο Youtube - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας - Ισχυρή προειδοποίηση για την Εύβοια