ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παράπονα απο ιερέα για τα αυστηρά μέτρα - «Σας αρέσει αυτή η εικόνα για την Ελλάδα;»

Ιερέας Θεσσαλονίκη
Ιερέας εξέφρασε τα παράπονά του για τα αυστηρά μέτρα στη Θεσσαλονίκη λόγω του κορονοϊού – Τι του απάντησε αξιωματικός της ΕΛΑΣ
thesstoday.gr

Ιερέας εξέφρασε τα παράπονά του για τα αυστηρά μέτρα στη Θεσσαλονίκη λόγω του κορονοϊού – Τι του απάντησε αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Τα παράπονά του για την έντονη αστυνομική παρουσία στην είσοδο και το εσωτερικό του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ιερέας προς τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ.

Απευθυνόμενος, μάλιστα, προς τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ο ιερέας είπε για την ισχυρή αστυνομική παρουσία προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός: «Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα τόση αστυνομία. Σας αρέσει αυτή η εικόνα στην Ελλάδα;».

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ από την πλευρά του απάντησε ότι τα μέτρα έχουν ληφθεί για την αποφυγή συνωστισμού και για τον λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί αστυνομικοί στην κεντρική είσοδο και στο εσωτερικό του Ιερού Ναού, καθώς και στην παράπλευρη είσοδο της εκκλησίας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ, ο εν λόγω ιερέας προέτρεψε πιστούς να εισέλθουν εντός του Ναού χωρίς τη μάσκα, πάρα τις συστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ασπάζονται εικόνες χωρίς τη μάσκα

Για ακόμη μία ημέρα, πάντως, οι πιστοί παρά τα ισχυρά υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν τεθεί σε ισχύ με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, ασπάζονται τις εικόνες ακάλυπτοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Συγκινούν οι γιατροί της - «Δεν λιποτάκτησε ούτε για μια στιγμή»

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά