ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (03/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (03/11)

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες, Τρίτη, από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και περιλαμβάνουν αυξημένο αριθμό τεστ για τους μη εμβολιασμένους και ένα άτυπο lockdown σε εστίαση και εμπόριο στη σκιά του αρνητικού ρεκόρ των 6.7000 κρουσμάτων κορονοϊού κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (03/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με την μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο όταν παρασύρθηκε με το ποδήλατό της από φορτηγό στη Θεσσαλονίκη.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την εντυπωσιακή και κατανυκτική τελετή για τα θυρανοίξια του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στο «σημείο μηδέν» της Νέας Υόρκης που τελέστηκαν την Τρίτη παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα που διεξάγεται στη Γλασκώβη όσον αφορά την προστασία των δασών αλλά και τον περιορισμό των εκπομπών μεθανίου στην ατμόσφαιρα.

Στα πρωτοσέλιδα και οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα με την κατάθεση του νέου κειμένου στη Βουλή η συζήτηση για το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, στις αρμόδιες επιτροπές.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και η κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ αλλά και η αγωνιστική δράση στο Champions League όπου ξεχώρισε η εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (03/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για τους μη εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα νέα μέτρα από το Σάββατο - «Καμπανάκι» από τους ειδικούς για την πανδημία

Θλίψη για τη μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου – Το χρονικό της τραγωδίας που «πάγωσε» τη Θεσσαλονίκη