ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος 35χρονου για την ληστεία στην Τούμπα: Δεν έχει καμία εμπλοκή στην ανθρωποκτονία

Δικηγόρος 35χρονου για την ληστεία στην Τούμπα: Δεν έχει καμία εμπλοκή στην ανθρωποκτονία

Ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός στην φονική ληστεία που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα

Τον ισχυρισμό πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην δολοφονία του υπαλλήλου μίνι μάρκετ προέβαλε ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός στην φονική ληστεία που έγινε το περασμένο Σάββατο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Παπαβασιλείου, πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην ανθρωποκτονία, και δεν ήθελε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.

«Ο κατηγορούμενος, όπως δήλωσε σε εμένα τον ίδιο, δεν έχει δει κάτι το οποίο να παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια, που τείνει να εξελιχθεί σε ανθρωποκτονία. Επίσης, δεν είδε το όπλο αλλά ούτε άκουσε τον πυροβολισμό. Έχουμε έναν νεκρό και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην προσέγγιση της δικογραφίας, στην επισκόπηση και αξιολόγηση των στοιχείων αυτής, καθώς και να συνδράμουμε στο δυσχερές έργο του κυρίου ανακριτή» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Παπαβασιλείου, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός στην φονική ληστεία, βρέθηκε την Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, και ζήτησε προθεσμία ώστε να απολογηθεί, την οποία και έλαβε.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαβασιλείου, επισήμανε πως δεν γνωρίζει αν ο 35χρονος κατηγορούμενος είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα, καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να εξηγήσει τίποτα. «Ρόλος μας είναι να συνδράμουμε όσο το δυνατόν και με μεγαλύτερη πληρότητα, στο να διαλευκανθεί η υπόθεση και να αναδειχθούν τα στοιχεία εκείνα, με τα οποία θα αποκρυσταλλωθεί η συμμετοχική δράση του καθενός εκ των εμπλεκομένων».

Τέλος, ο συνήγορος του 35χρονου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος, και κυρίως στην μητέρα του, η οποία ζει τον απόλυτο εφιάλτη με τον χαμό του παιδιού της.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Καλάβρυτα 1943» - Σύντομα στους κινηματογράφους

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ντιν Στόκγουελ, σταρ των Quantum Leap και Battlestar Galactica

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ