ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Με σανό και φιμωμένα στόματα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα βαρέα-ανθυγιεινά

Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας
Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας
Ευδοκία Μύτιλη

Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας

Στο υπουργείο Υγείας κατέληξε η πορεία των υγειονομικών της ΠΟΕΔΗΝ που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Μαβίλη με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία να διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τις αναστολές των μη εμβολιασμένων συναδέλφων τους και την μη ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Νωρίτερα τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έκαναν μια στάση έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, τοποθετώντας έξω από το κτήριο μπάλες με σανό.

«Πλεύρη, Μητσοτάκη ακούστε το καλά, κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να πεινά» φώναξαν οι διαδηλωτές της ΠΟΕΔΗΝ οι οποίοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας όταν έφτασαν έξω από το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, φίμωσαν τα στόματά τους με μαύρη μονωτική ταινία πάνω από τις μάσκες.

Από τη διαμαρτυρία δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα σχόλια για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 και το πρόστιμο των 100 ευρώ που θα τους επιβάλλεται αν δεν προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους μετά τις 16 Ιανουαρίου.

«Πρόκειται για αντιδημοκρατικό μέτρο», «πάρτε τα 100 ευρώ και φύγετε από εδώ» είπαν εργαζόμενοι στα νοσοκομεία στην κάμερα του Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Νίκος Στραβελάκης μέσα από το νοσοκομείο: Έτσι με χτύπησε ο κορονοϊός

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι 60 και άνω εξαιρούνται – Ποιοι θα πληρώνουν μισό το πρόστιμο

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο