ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Μαγικές «λευκές» εικόνες από όλη την Ελλάδα

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Μαγικές «λευκές» εικόνες από όλη την Ελλάδα
Εικόνες από τη χιονισμένη Ελλάδα
INTIME

Σε «κλοιό» χιονιά βρίσκεται ολόκληρη η χώρα με φόντο την επέλαση της κακοκαιρίας «Κάρμελ».

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» έφερε για τα καλά το χειμώνα σε ολόκληρη τη χώρα, ήδη αρκετές περιοχές από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έχουν «ντυθεί» στα λευκά. Το κρύο είναι αισθητό, ενώ η θερμοκρασία σε ορεινές περιοχές έχει πέσει κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου. Οι εικόνες από τα κατάλευκα τοπία είναι μαγικές και οι live μεταδόσεις από κάμερες στο Διαδίκτυο μας μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν σε περιοχές της Χαλκιδικής, Λάρισας, της Εύβοιας και της Αττικής.

Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, επηρεάζει με χιονοπτώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες, του Σαββάτου, τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, αλλά και τις περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα κεντρικά και βόρεια, κατά τόπους πυκνές στα ορεινά - ημιορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας, Εύβοιας, Αττικής, Κορινθίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, ανατολικής Στερεάς και ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, έως 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.

«Χιονοπτώσεις περιμένουμε από τα 400m και πάνω στην Εύβοια και Αττική, κυρίως γύρω από τους ορεινούς όγκους της Πάρνηθας και της Πεντέλης. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός. Ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr, o μετεωρολόγος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» δείχνει τα... δόντια της - Πού χιονίζει, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Τελικός The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του

Παλαιό Ψυχικό: Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη

Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Βέρτης - Η κατάσταση της υγείας του (photo)