MEDIA

Τελικός The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του

Τελικός The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του
Ο Έλληνας Bachelor, Αλέξης Παππάς

Το ταξίδι της αγάπης για τον Έλληνα Bachelor Αλέξη Παππά ολοκληρώθηκε στη Σαντορίνη - Η Αθηνά και η Άννα διεκδίκησαν στον τελικό την καρδιά του Αλέξη, με τον ίδιο να χαρίζει το μονόπετρο σε μία από αυτές

Το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι του Alpha «The Bachelor» προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Ο Αλέξης Παππάς, είχε επιλέξει επιλέξει ήδη τις δύο κοπέλες που θα διεκδικούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή την καρδιά του. Αυτές ήταν η Άννα και η Αθηνά NY.

Ο Έλληνας Bachelor ταξίδεψε μαζί με τις δύο κοπέλες στη Σαντορίνη για να πάρει την πλέον σημαντική απόφαση για τον ίδιο και για το μέλλον της προσωπικής του ζωής.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι τηλεθεατές είδαν στους δέκτες τους τον Αλέξη Παππά να επιλέγει την Αθηνά NY για σύντροφό του και να της χαρίζει το μονόπετρο.

«Αυτό το δαχτυλίδι συμβολίζει την αγάπη μας. Αν είσαι ερωτευμένος μαζί μου, μια μέρα θα θέλεις οικογένεια και παιδιά μαζί μου. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου και δεν μπορώ να σκεφτώ την ζωή χωρίς εσένα» εξομολογήθηκε η νικήτρια του The Bachelor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η «Κάρμελ» θα ντύσει στα λευκά την Ελλάδα το σαββατοκύριακο- Χιονοπτώσεις και έντονες βροχές

Πώς έγινε η μαφιόζικη επίθεση στη Γλυφάδα: Έριξαν πέντε σφαίρες - Το προφίλ του επιχειρηματία

Παλαιό Ψυχικό: Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη