ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθήτρια που έχει καταγγείλει βιασμό υποστηρίζει ότι δέχεται bullying από καθηγήτρια

ΕΠΑΛ καταγγελία bullying
Μαθήτρια υποστηρίζει πως μετά την καταγγελία βιασμού, την έχει στοχοποιήσει καθηγήτριά της.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Θεσσαλονίκη: Η 15χρονη μαθήτρια που πριν από μερικούς μήνες κατήγγειλε βιασμό, υποστηρίζει ότι δέχεται χυδαίο bullying από καθηγήτρια η οποία την έχει στοχοποιήσει μετά την καταγγελία της.

Η 15χρονη που φοιτά σε ΕΠΑΛ στη Δυτική Θεσσαλονίκη, κάνει λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά από την εκπαιδευτικό. «Εσύ η μόνη καριέρα που θα κάνεις θα είναι στα στενά της Γιαννιτσών», είναι μια από τις ατάκες της καθηγήτριας προς τη μαθήτρια, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος των οικογενειών, Φώτης Γροντάς.

«Το κορίτσι προσπαθεί να αμυνθεί, ευτυχώς είναι δυνατή αλλά έχει πολύ μεγάλα σκαμπανεβάσματα, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την επόμενη μέρα μετά από αυτό που έγινε δεν πήγε στο σχολείο», δήλωσε ο κ. Γροντάς και πρόσθεσε:

«Έχουμε υποβάλει μήνυση εναντίον της καθηγήτριας και του διευθυντή, επειδή επιτρέπει να συνεχίζονται αυτές τις συμπεριφορές από την συγκεκριμένη εκπαιδευτικό. Είναι εν γνώση του διευθυντή αυτές οι συμπεριφορές».

«Η εκπαιδευτικός επιτίθεται κατά παντός, σε όποια τάξη διδάσκει. Αλλά έχει στοχεύσει συγκεκριμένα το θύμα γιατί θεωρεί ότι λόγω του περιστατικού με τον βιασμό της, στοχοποιήσαμε το σχολείο. Και όλα αυτά γίνονται εν γνώση της διεύθυνσης του σχολείου, τη στιγμή που διενεργείται ΕΔΕ εναντίον του διευθυντή και όποιου άλλου εμπλεκόμενου, ενώ ταυτόχρονα η υπόθεση του βιασμού είναι στον ανακριτή», επεσήμανε.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, πηγές από τη διεύθυνση του σχολείου αναφέρουν πως το θέμα έχει τεθεί υπό διερεύνηση ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν ότι έχει ζητηθεί από μαθητές να μεταφέρουν μαρτυρίες για τα περιστατικά που καταγγέλλει η 15χρονη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Οι καταθέσεις των τεσσάρων εμπλεκόμενων - Οι αποκαλύψεις της Γεωργίας Μπίκα

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Ελπίδα: Η επέλαση ξεκινά από την Παρασκευή με κρύο και χιονοπτώσεις

Survivor: Αυτό δεν ξανάγινε παγκοσμίως! Η «εξορία» πριν την αποχώρηση και οι πανηγυρισμοί (videos)

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποιεί ο Αρναούτογλου: Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη