ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: «Φράκαρε» η κάθοδος στον Κηφισό – Μεγάλες καθυστερήσεις στο κέντρο και την παραλιακή

κίνηση
Αυξημένη ροή οχημάτων στον Κηφισό.
InTime / ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Κίνηση: Αυξημένη ροή οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά και μεγάλες καθυστερήσεις. Προβλήματα και σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας αλλά και στην παραλιακή λεωφόρο.

Μπορεί η κακοκαιρία Ελπίδα να πέρασε, οι περισσότεροι δρόμοι να έχουν ανοίξει και η κυκλοφορία να έχει αποκατασταθεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι… έφυγε και η κίνηση από την Αθήνα! Οι δρόμοι της πρωτεύουσας για ένα ακόμα απόγευμα έχουν «φρακάρει», με τους οδηγούς να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία. Ειδικότερα όσοι κινούνται στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Αττικής Οδού και έπειτα, αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες.

Οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες, ενώ προβλήματα παρατηρούνται και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες στην Αττική. Η άνοδος της λεωφόρου Κηφισίας έχει αυξημένη ροή οχημάτων, ενώ οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας και περιμετρικά από το λιμάνι του Πειραιά αλλά και η παραλιακή λεωφόρος, έχουν… βαθύ κόκκινο χρώμα στους σχετικούς χάρτες που αποτυπώνουν την κατάσταση στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε τους χάρτες με την κίνηση στην Αττική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.