ΕΛΛΑΔΑ

Σφακιανάκης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρύβει πάρα πολλά, αυτά που έχουμε δει είναι σταγόνα στον ωκεανό»

Σφακιανάκης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρύβει πάρα πολλά, αυτά που έχουμε δει είναι σταγόνα στον ωκεανό»
INTIME NEWS

Ο στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης μίλησε στον ANT1 για την τραγική υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το τελευταίο διάστημα την ελληνική κοινωνία.

Για την τραγική υπόθεση της Πάτρας και τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Μανώλης Σφακιανάκης, στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας τονίζοντας ότι έρχονται εξελίξεις χαρακτηρίζοτνας παράλληλα τη στάση της μητέρας ως «στάση εκ του πονηρού».

«Η στάση που βλέπω εγώ, είναι στάση εκ του πονηρού. Μία στάση που κρύβει πάρα πολλά. Πιστεύω ότι αυτά που έχουμε δει είναι σταγόνα στον ωκεανό», είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Σφακιανάκης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία των ερευνών δηλώνοντσσσας ότι έχει γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από την ανακρίτρια. Το γεγονός αυτό σημαίνει όπως τόνισε ότι θα «βγάζουν δηλαδή όλα τα δεδομένα από κινητά, τάμπλετ και στικάκια, που θα δείξουν τι συνομιλίες έχουν γίνει. Μέσα από τις εταιρείες τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα πάρουν όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει για ένα χρόνο».

Όπως τόνισε ο κ. Σφακιανάκης, η Αστυνομία κρύβει έναν «άσο στο μανίκι» και πρόκειται για τα social media, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στα αρχεία που μπορούν να ανασύρουν οι αρχές.

«”Άσος στο μανίκι” τα κοινωνικά δίκτυα, εκεί το βάθος είναι μεγάλο και η έρευνα θα πάει από την στιγμή που η συγκεκριμένη κυρία δημιούργησε τον λογαριασμό. 10, 12, 14 χρόνια; Μέχρι τότε θα πάει», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα ανέφερε ο Μανώλης Σφακιανάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαιώνει ότι η Πισπιρίγκου αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο