ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο: Ανήλικοι διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας

Αδιανόητο: Ανήλικοι διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας
Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις του Μανώλη Σφακιανάκη σχετικά με το εμπόριο υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις του Μανώλη Σφακιανάκη σχετικά με το εμπόριο υλικού παιδικής πορνογραφίας

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα προχώρησε ο Μανώλης Σφακιανάκης στη σκιά της σύλληψης του 43χρονου υπαλλήλου σούπερ μάρκετ στη Δράμα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,5 εκατομμύρια αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Σφακιανάκης στο MEGA διακίνηση αρχείων παιδικής πορνογραφίας κάνουν ακόμα και ανήλικοι! «Βλέπουμε ανήλικους να έχουν στην κατοχή τους βίντεο με παιδική πορνογραφία και να το πουλούν σε άλλους. Είτε σε ανήλικους είτε σε ενήλικους και να γίνεται μια εμπορία δυστυχώς των παιδιών μας, της παιδικής κακοποίησης σε ένα ξέφρενο πάρτι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ανήλικοι που «παίζουν στα δάχτυλα» την τεχνολογία, βρίσκουν δυστυχώς πολύ εύκολα τους τρόπους για να διεισδύσουν στο dark web με την αύξηση του υλικού παιδικής πορνογραφίας να έχει φτάσει στο 6.000% την τελευταία 10ετία.

«Υπάρχουν μανάδες που φέρνουν στον κόσμο παιδιά μόνο και μόνο για να τα πουλήσουν και στη συνέχεια να τα κακοποιήσουν οι κύριοι αυτοί. Άρα βάζουν μάνες να γεννάνε παιδιά για να τα κακοποιήσουν και στη συνέχεια αυτά τα παιδιά χάνονται, εξαφανίζονται, σύμφωνα με την Ιντερπόλ. Εξαφανίζονται ίσον πεθαίνουν» υποστήριξε ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Παρουσιάζοντας στοιχεία για τον τιμοκατάλογο της φρίκης είπε ότι ένα βίντεο σε «ζωντανό» χρόνο «μπορεί να κοστίσει από 3.000 η ώρα μέχρι και 40.000 η ώρα. Είναι ανάλογα τι ηλικία έχει το παιδάκι που κακοποιούν. Αν οι ηλικίες είναι χαμηλές, 3 μηνών, 6 μηνών, 9 μηνών μωρά, έχει υψηλή αξία το βίντεο. Αν το βίντεο είναι με παιδάκια 10, 11, 12 ετών έχει πιο χαμηλή αξία».

Εξηγώντας, τέλος, πώς δρουν οι επιτήδειοι είπε ότι παρουσιάζονται με ψεύτικα προφίλ ακόμα και στα social media προσποιούνται ότι είναι συνομίληκοι με τα παιδιά που προσεγγίζουν, κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους και τα πιέζουν για φωτογραφίες και βίντεο αλλά ακόμη και για να τα συναντήσουν.

Σχετικές ειδήσεις