ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Μετά την επίθεση με γροθιές ο 17χρονος βανδάλισε και το αυτοκίνητο της μητέρας του

Μύκονος
Μύκονος: Ο βανδαλισμός από τον 17χρονο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Μύκονος: Ο βανδαλισμός από τον 17χρονο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας

Ένα νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον 17χρονο ο οποίος έσπασε με γροθιές τη μύτη της μητέρας του σημειώθηκε στη Μύκονο σύμφωνα με καταγγελία φίλης της γυναίκας.

Όπως ανάφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η φίλη της μητέρας του 17χρονου ο νεαρός μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σάββατο στα Ματιογιάννια, επανήλθε το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 17χρονος βανδάλισε με μπογιές το αυτοκίνητο της μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πλευρά της 44χρονης μητέρα η έκρηξη οργής του γιου της προήλθε μετά από κάτι που του είπε για τον πατέρα του. Όπως αναφέρεται στην καταγραφή της αστυνομίας ο γιος της 44χρονης σηκώθηκε τότε όρθιος και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και κατάρες. Μάλιστα φέρεται να της είπε «εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο».

Στη συνέχεια ο 17χρονος φέρεται να έριξε τρεις γροθιές στη μητέρα του σπάζοντας της τη μύτη ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η μητέρα του μετά την επίθεση υπέβαλε μήνυση σε βάρος του την ώρα που άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία της επίθεσης του 17χρονου ήταν η πληροφορία ότι η μητέρα του είχε ερωτική επαφή με συμμαθητή του.

Σχετικές ειδήσεις