ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο άνδρας που απειλούσε με όπλο

Πάτρα: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο άνδρας που απειλούσε με όπλο
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του
Intime News

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο άνδρας που παρέμενε οπλισμένος επί ώρες στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών αναμένεται να οδηγηθεί ο 45χρονος, ο οποίος απειλούσε με όπλο αστυνομικούς επί ώρες στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στο νότιο πάρκο, έχοντας μαζί του και μία φιάλη υγραερίου. Μετά την επιχείρηση αφοπλισμού του από τους αστυνομικούς, ο 45χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Παρών και στην συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί της Μεικτής Ομάδας Ελέγχων επιχείρησαν χθες το βράδυ,να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον κατηγορούμενο, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων. Ο 45χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, απειλούσε τους αστυνομικούς με ένα κυνηγετικό όπλο και με μια φιάλη υγραερίου, για την οποία ανέφερε ότι θα προχωρήσει στην ανάφλεξή της.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του περιστατικού, οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας. Τελικά, τις πρώτες πρωινές ώρες οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν, να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον 45χρονο.