ΕΛΛΑΔΑ

Σύβοτα: Βασανίστηκε για 15 δευτερόλεπτα η 62χρονη – «Παιδεύτηκε πολύ από τα χτυπήματα στα κύματα»

Σύβοτα: Βασανίστηκε για 15 δευτερόλεπτα η 62χρονη – «Παιδεύτηκε πολύ από τα χτυπήματα στα κύματα»
O σύντροφος της 62χρονης περιέγραψε τις στιγμές του θανάτου της στα Σύβοτα

O σύντροφός της 62χρονης περιέγραψε τις στιγμές του θανάτου της στα Σύβοτα

Το τελευταίο «αντίο» στην Τζένη Κασαπιάν, την 62χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα με το θαλάσσιο αλεξίπτωτο στα Σύβοτα, θα πουν αύριο Πέμπτη (11/08) συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία της άτυχης 62χρονης θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στην Αρμένικη Εκκλησία της Αλεξανδρούπολης.

Η οικογένεια της 62χρονης παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνονται δωρεές υπέρ του «τρίτου παιδιού« της, του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων Κομοτηνής, στο λογαριασμό της ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ:

Σύβοτα: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 62χρονης

Εντωμεταξύ ο σύντροφος της 62χρονης ο οποίος ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος καθώς βρισκόταν στο σκάφος το οποίο έσερνε το θαλάσσιο αλεξίπτωτο στο οποίο ήταν δεμένη η γυναίκα, περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως είπε στο Star «ήταν υπόθεση 14-15 δευτερολέπτων για να τελειώσει. Παιδεύτηκε πάρα πολύ από τα χτυπήματα πάνω στα κύματα με την ταχύτητα που έφευγε».

Παράλληλα ο ίδιος κατήγγειλε ότι προειδοποίησε και κάλεσε τον χειριστή του σκάφους να επιστρέψουν στην ξηρά.

«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα ερχότανε και του λέω του υπευθύνου "κοίταξε γύρνα δες έρχεται ! Έρχεται του λέω να γυρίσουμε πίσω. Μου λέει, μη φοβάσαι μου λέει δεν είναι τίποτα και σε εάν λεπτό μέσα αναποδογύρισαν τα πάντα στη ζωή όλων μας και πρώτα από όλα έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά γιατί προσπάθησε να την κατεβάσει ο άνθρωπος. Δεν μπορώ να σας πω άλλα γιατί δε μπορώ να θυμάμαι αυτή την εικόνα» κατέληξε ο σύντροφος της 62χρονης που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα.

Σχετικές ειδήσεις