ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Ηλεία: Πέθανε η Δήμητρα Ανανγωστοπούλου – Είχε δώσει μάχη για τους καρκινοπαθείς

Θλίψη στην Ηλεία: Πέθανε η  Δήμητρα Ανανγωστοπούλου – Είχε δώσει μάχη για τους καρκινοπαθείς
H Δήμητρα Αναγνωστοπούλου.
Patrisnews.gr

Πύργος: Πάλεψε για τη ζωή της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως τελικά η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου δεν τα κατάφερε, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει ως το τέλος στη μεγάλη μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο.

Η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε θλίψη σε όλους όσους την ήξεραν και είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια για αυτήν, αφού αντιμετώπισε με σθένος και με μεγάλη ψυχραιμία την ασθένεια της και δεν το έβαλε ποτέ κάτω, ακόμα και όταν τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της.

Την Δήμητρα Αναγνωστοπούλου είχε «φιλοξενηθεί» και σε πρόσφατο ρεπορτάζ του Patrisnews.gr (στις 23 Αυγούστου) με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς στην Ηλεία, από την έλλειψη μιας θεραπευτικής μονάδας στο νομό, με αποτέλεσμα να μεταβαίνουν χειμώνα-καλοκαίρι στην Πάτρα ή στην Αθήνα για την θεραπεία τους.

Η κηδεία της Δήμητρας Αναγνωστοπούλου που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 51 ετών, θα γίνει σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ωρα 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων (1ο κοιμητήριο Πύργου).

Πηγή: Patrisnews.gr