ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Αγωνία για το ζευγάρι που εξαφανίστηκε στην περιοχή Αθάνι

Λευκάδα: Αγωνία για το ζευγάρι που εξαφανίστηκε στην περιοχή Αθάνι
lefkadapress.gr

Λευκάδα: Αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός και εθελοντές βρίσκονται από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Πόντης στην Βασιλική εκεί που εντοπίστηκε σήμα κινητού και με drone ψάχνουν για το αγνοούμενο ζευγάρι - Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να δείχνει ίχνη αυτοκινήτου ή του ζευγαριού.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τοπικές αρχές της Λευκάδας μετά από εξαφάνιση ζευγαριού στην περιοχή Αθάνι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lefkadapress.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνιση ενός άνδρα και μιας γυναίκας -75 και 72 ετών αντίστοιχα- οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή με σκοπό να αγοράσουν μέλι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα, το ζευγάρι είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον παραγωγό ότι θα πήγαιναν να τον βρουν, ωστόσο δεν εμφανίστηκαν ποτέ προκαλώντας ανησυχία στους συγγενείς τους.

Το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού μαζί με την αστυνομία και την Πυροσβεστική από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να «χτενίζουν» τις γύρω περιοχές προκειμένου να τους εντοπίσουν, καθώς υπάρχει ο φόβος να έχουν πέσει σε κάποιο γκρεμό.

Οι έρευνες λόγω του περασμένου της ώρας έχουν σταματήσει και θα ξεκινήσουν εκ νέου την Πέμπτη με τη συνδρομή ελικοπτέρου και σκάφους του Λιμενικού.