ΕΛΛΑΔΑ

Θρηνεί η Λευκάδα για το νεκρό ζευγάρι - Ήταν αγαπητοί σε όλο το νησί

Θρηνεί η Λευκάδα για το νεκρό ζευγάρι - Ήταν αγαπητοί σε όλο το νησί
O Μπάμπης Λάζαρης και η σύζυγός του Κατερίνα.
Facebook

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του ζευγαριού στη Λευκάδα - Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Αθανίου της Λευκάδας, Παναγιώτης Κορφιάτης ο Μπάμπης Λάζαρης και η σύζυγός του Κατερίνα ήταν πολύ αγαπητοί στο νησί - Εργάζονταν στη Διεύθυνση Γεωργίας στη Λευκάδα και αγαπούσαν τη φύση

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ που βρίσκονταν σε εξέλιξη στη Λευκάδα καθώς το ΙΧ του ζευγαριού που αγνοούνταν βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στην περιοχή της Πόντης στη Βασιλική, ενώ οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί δίπλα σε αυτό.

Οι δύο συνταξιούχοι ήταν γνωστοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στο νησί, ενώ όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Αθανίου της Λευκάδας, Παναγιώτης Κορφιάτης, ο 75χρονος Μπάμπης Λάζαρης, γεωπόνος στο επάγγελμα, αγαπούσε πολύ τη φύση.

«Ο Μπάμπης και οι Κατερίνα ήταν συνταξιούχο. Πολλοί καλοί άνθρωποι. Εργάζονταν και οι δύο για χρόνια στην γεωργική υπηρεσία της Λευκάδας και του ξέραμε όλοι. Ο 75χρονος λάτρευε τη φύση. Ανέβαζε φωτογραφίες τα social media με τοπία, του άρεσαν πολύ τα βουνά», αναφέρει στο Newbomb.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Αθανίου .

Και προσθέτει: «Δεν ήταν πρώτη φορά που ο Μπάμπης και η γυναίκα του έρχονταν στην περιοχή μας και τον ξάδερφό μου που είναι μελισσοκόμος για το μέλι. Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος είχε ασχοληθεί και ο ίδιος παλιότερα με τη μελισσοκομία. Ήταν γονείς δύο παιδιών. Ενός αγοριού που ζει στο εξωτερικό και ενός κοριτσιού που ζει στο νησί μας».

Το χρονικό

Νεκρό σε χαράδρα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί στη Λευκάδα από το μεσημέρι της Τρίτης (18/10).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δύσβατο σημείο στην περιοχή της Πόντης, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ανάσυρσής του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε πάει στο Αθάνι της Λευκάδας για να αγοράσει μέλι. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως το ζευγάρι φέρεται να είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον παραγωγό ότι θα παρευρεθούν στο σημείο για την αγορά του μελιού, όμως δεν έφτασαν ποτέ εκεί, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους συγγενείς τους.

Η οικογένεια μαζί με φίλους και την Αστυνομία ξεκίνησαν έρευνες στο Αθάνι και στις γύρω περιοχές στη Λευκάδα για να τους εντοπίσουν. Από τις πρώτες στιγμές εκφράστηκαν φόβοι ότι το αυτοκίνητο του ζευγαριού είχε πέσει σε χαράδρα, φόβοι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρό το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί

Τροχαίο στην Πατρών – Πύργου: Αυτός είναι ο νεκρός μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στην Αγία Παρασκευή: Ανετράπη αυτοκίνητο - Δύο τραυματίες