ΕΛΛΑΔΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Προσέφερε 100.000€ στον Ερυθρό Σταυρό προς ενίσχυση των πληγέντων

Παγκρήτια Τράπεζα: Προσέφερε 100.000€ στον Ερυθρό Σταυρό προς ενίσχυση των πληγέντων

Η Παγκρήτια Τράπεζα προσέφερε 100.000€ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να ενισχύσει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρει οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Ο Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την Παγκρήτια Τράπεζα για την έμπρακτη στήριξή της στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρει οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Συγκεκριμένα, η Παγκρήτια Τράπεζα, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, προχώρησε στη δωρεά ποσού 100.000€ προς τον Ερυθρό Σταυρό. Το πόσο αυτό, μέσω του μηχανισμού που διαθέτει ο ΕΕΣ, θα καλύψει το επόμενο διάστημα τις καθημερινές ανάγκες 1.000 δοκιμαζόμενων ανθρώπων στις γειτονικές χώρες.

Η χρηματική επιταγή παραδόθηκε από τον γενικό διευθυντή Λιανικής και Ψηφιακής Τραπεζικής της Παγκρήτιας Τράπεζας, κ. Αντώνιο Βουράκη, και την, κ. Εύη Τσουράκη, Strategic Communication Corporate and Media Affairs Advisor στον πρόεδρο του ΕΕΣ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στα Κεντρικά Γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα, ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική αυτή χειρονομία, αλλά και για τη διαρκή υποστήριξη της Παγκρήτιας Τράπεζας στο έργο και τις δράσεις του ΕΕΣ.

Σχετικές ειδήσεις

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βοηθά τους πολίτες που αναζητούν τους οικείους τους σε Τουρκία και Συρία

Σεισμός Τουρκία: Ξεκίνησε το κομβόι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την ανθρωπιστική βοήθεια

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεταφέρει 40 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία