ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος - Τροχαίο: Σοκ από το θάνατο του νεαρού μοτοσικλετιστή

Άλιμος - Τροχαίο: Σοκ από το θάνατο του νεαρού μοτοσικλετιστή
Facebook

Συγκινεί η μαρτυρία φίλης του μοτοσικλετιστή που σκοτώθηκε χθες με όχημα στον Άλιμο.

Νεκρός είναι ένας 28χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στον Άλιμο.

Το φρικτό τροχαίο συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης, όταν ένα Smart παραβίασε το STOP και βγήκε στο δρόμο με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 28χρονος να πέσει πάνω του.

To αντίο των φίλων του

Συγκλονίζει η στενή φίλη του μοτοσικλετιστή μιλώντας στον ANT1: «Ο Νίκος ήταν πάντα εκεί για οτιδήποτε χρειαζόσουν. Είχε τρομερό χιούμορ και ήταν απίστευτα χαμογελαστός. Πολύ καλό παιδί. Οτιδήποτε και αν χρειαζόσουν ήταν εκεί. Επίσης, είχε πει, αν του συμβεί οτιδήποτε, θα ήθελε να δωρίσει τα όργανά του. Και στην κηδεία του έλεγε, ότι θέλει να φοράνε όλοι λευκά, όχι μαύρα».

«Νικολάρα καλό ταξίδι», γράφουν οι φίλοι του Νίκου. Κάποιοι, μάλιστα, στα μηνύματά τους γράφουν ακόμη ότι «έφυγε μαζί με τη μεγάλη του αγάπη, τη μηχανή του».

Το προφητικό βίντεο για τη μητέρα του

Ο Νίκος ήταν αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ανέβαζε αρκετά βίντεο από τις βόλτες που έκανε με τη μηχανή του στο TikTok. Ανατριχίλα προκαλεί όμως ένα βίντεο που ανέβασε με τη μητέρα του πριν λίγους μήνες και έγραφε «Να ξέρεις αν ποτέ γίνει κάνει» και έχει βάλει hashtag #loveyoumotherforever που σημαίνει «Μητέρα σε αγαπώ για πάντα».

Το βίντεο το συνόδευσε με το τραγούδι «μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια, θέλω να ξέρεις πώς σε βλέπω από ψηλά». Μάλιστα στο βίντεο του έχουν σχολιάσει «να κάνεις αυτό που αγαπάς, αλλά να προσέχεις», με τον ίδιο να απαντάει «Επιδιώκω να μην δώσω κανέναν πόνο και εννοείται πάντα κράνος αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα χωρίς!».

Διαβάστε επίσης:

Άλιμος: «Να ξέρεις σε αγαπώ» - Τι έγραφε στη μητέρα του ο 28χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Άλιμος: Η στιγμή που ο οδηγός του Smart βγαίνει από το αυτοκίνητο μετά το τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή - Ένας τραυματίας