ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Γεωργούλης: Τον στηρίζουν οι φίλοι του - «Ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, βίασε;»

Αλέξης Γεωργούλης: Τον στηρίζουν οι φίλοι του - «Ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, βίασε;»
Intime / φωτογραφία αρχείου

Φίλοι του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη συνεχίζουν να τον στηρίζουν και «βάζουν το χέρι τους στο Ευαγγέλιο» γι΄αυτόν.

Αναταράξεις έχει φέρει η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη τόσο στον πολιτικό όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Ευρωβουλευτής καταγγέλλεται για βαριά ποινικά αδικήματα που αφορούν κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος Ελληνίδας νομικού που δραστηριοποιείται στις Βρυξέλλες.

Φίλοι του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή συνεχίζουν να τον στηρίζουν, επιμένοντας ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και μάλιστα, «βάζουν το χέρι τους στο Ευαγγέλιο» γι΄αυτόν.

Ο φίλος του, Γρηγόρης Καλαγιάς που είχε περάσει μαζί του το Πάσχα, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως και ο Αλέξης Γεωργούλης δεν γνώριζε τίποτα για την καταγγελία.

«Μαζί περάσαμε το Πάσχα, φάγαμε, ήπιαμε, περάσαμε ωραία μέχρι τις 04:00 το πρωί που ήμασταν μαζί, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρωί που τον περίμενα για τα γενέθλια της κόρης μου κάτι κατάλαβα ότι γίνεται από Βρυξέλλες, μιλάνε και μου λέει τι έγινε. Λέω, έμαθα μετά τι έγινε. Δεν κλονίστηκα καθόλου. Τίποτα, απλώς είναι άδικο αυτό που γίνεται. Να πιστέψω δηλαδή πως ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, ότι βίασε; Που δεν σήκωσε ούτε σε μυρμήγκι χέρι; Εάν είναι δυνατόν, είναι εξωφρενικά αυτά που γίνονται. Αυτά ας τα λουστούν οι πολίτικοί. Όλοι οι φίλοι είμαστε μπροστά και τον στηρίζουμε. Βάζουμε το χέρι μα στο Ευαγγέλιο. Ένα παιδί άριστο, ένας άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του για όλους. Τον κατηγορούν τώρα για βιαστή;»

Επίσης, άλλη μία φίλη του ηθοποιού, η Μαρία είπε πως «δεν μπορεί αυτό να το έκανε ο Άλεξ. Η κυρία αυτή η συγκεκριμένη, έχει ισχυρούς ανθρώπους δίπλα της που μπορούσε να τα βγάλει και δημόσια στα κανάλια».

Ο Νίκος Ντάκας, ένας ακόμη φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, είπε πως τον προβληματίζει η υπόθεση και τον στεναχωρεί.

«Με προβληματίζει και με στεναχωρεί πάρα πάρα πολύ. Και ο χρόνος με προβληματίζει και ότι πραγματικά θεωρώ ότι δεν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλονται. Εγώ τον άκουσας δυνατό και ψύχραιμο, όπως είναι πάντα ο Αλέξης, μπορεί να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις, είτε καλές είτε κακές και φοβερά στεναχωρημένο».

Σχετικές ειδήσεις