ΕΛΛΑΔΑ

Φρεαττύδα: Προκλητικοί οι δράστες - Επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο

Φρεαττύδα: Προκλητικοί οι δράστες -  Επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο

Οι ανήλικοι που κατηγορούνται για επίθεση εναντίον της 17χρονης και του φίλου της στην παραλία της Φρεαττύδας, βγήκαν εκτός εαυτού μπροστά στις κάμερες

Ιδιαίτερα προκλητικοί παρουσιάστηκαν μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες οι κατηγορούμενοι για την επίθεση σε 17χρονη σε παραλία στη Φρεαττύδα.

Από τους τέσσερις φερόμενους ως δράστες ο ένας προφυλακίστηκε ενώ δύο από τους τρεις κατηγορούμενους, που αφέθηκαν ελεύθεροι, ξέφυγαν με τη συμπεριφορά τους έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, δεν δίστασαν να επιτεθούν στο τηλεοπτικό συνεργείο του Star με άσεμνες χειρονομίες και χτυπήματα στον φακό της κάμερας.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 17 έως 19 ετών, κατηγορούνται πως τραυμάτισαν έναν 15χρονο, ενώ στη συνέχεια θώπευσαν την 17χρονη φίλη του και επιχείρησαν να τους αρπάξουν τα κινητά του. Η 17χρονη και ο 15χρονος γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση ενός ναυαγοσώστη.

«Προφανώς έγινε μια παρεξήγηση, οι άνθρωποι δεν ομιλούν καλά την ελληνική γλώσσα και απολογήθηκαν με διερμηνέα», είπε η δικηγόρος τους, Σταυρούλα Κοκλιώτη.

Όπως τόνισε, είναι κάθετοι ότι δεν έγινε επίθεση, ενώ αρνούνται ότι είχαν σπασμένα μπουκάλια.