ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Βίντεο από την επιχείρηση καθαρισμού της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Κακοκαιρία Daniel: Βίντεο από την επιχείρηση καθαρισμού της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης
INTIME, φωτογραφία αρχείου.

«Μάχη» για να ανοίξει ξανά η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης που παραμένει κλειστή.

Κλειστή παραμένει η Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λάρισας, μετά τις πλημμύρες που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία Daniel και είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Ωστόσο, η κατάσταση βελτιώνεται, καθώς τα ύδατα έχουν αρχίσει να υποχωρούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Σήμερα το πρωί (15/09), ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, υπογράμμισε ότι «ίσως και εντός της ημέρας θα ανοίξει η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης», ενώ, σε εκτίμηση προέβη και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος σημείωσε πως «η προσδοκία και η εκτίμηση είναι ότι το πρωί του Σαββάτου (16/09) θα ανοίξει το οδικό δίκτυο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και θα επιδιώξουμε να ανοίξει το πρωί της Κυριακής (17/09) κάποια λωρίδα από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα».

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από την επιχείρηση καθαρισμού της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης:

Παράλληλα, πάντως, εντοπίζονται προβλήματα και στο σιδηροδρομικό δίκτυο, καθώς έχει διακοπεί η διέλευση των τρένων από τη Λάρισα έως τον Δομοκό.

Παράλληλα, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι: Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων, Επ.Ο. Λάρισας – Καρδίτσας, Επ.Ο. Πύλης – Μεσοχώρας και Λάρισας – Τύρναβου μέσω Δαμασίου. Τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας ολοκλήρωσαν τις εργασίες αποκατάστασης και οι δρόμοι αποδόθηκαν σε κυκλοφορία.

Σχετικές ειδήσεις