ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: «Ήταν γεμάτος αίματα» - Μαρτυρία κτηνοτρόφου για τη δολοφονία του 66χρονου από τον γιο του

Άρτα: «Ήταν γεμάτος αίματα» - Μαρτυρία κτηνοτρόφου για τη δολοφονία του 66χρονου από τον γιο του

«Είχε παντού αίματα και στο πρόσωπο και στα χέρια», λέει ο κτηνοτρόφος για τον 38χρονο που δολοφόνησε τον πατέρα του στην Άρτα 

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του 66χρονου από τον γιο του στην Άρτα. Όπως υποστήριξε ο 38χρονος, σκότωσε τον πατέρα του, χτυπώντας τον με πέτρες στο κεφάλι, γιατί ήθελε να τον σκοτώσει και μετά να αυτοκτονήσει.

Κτηνοτρόφος που είδε τον 38χρονο, αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι τον είδε δύο φορές να περιφέρεται κοντά στην περιοχή που εντοπίστηκε νεκρός ο πατέρας του: «Με παίρνει η γυναίκα μου τηλέφωνο και μου λέει "ήταν τα γίδια μέσα στον δρόμο. Έφτασε ένα αυτοκίνητο και ένας άνθρωπος μέσα γεμάτος αίματα. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αίματα», περιγράφει ο κτηνοτρόφος.

Τότε ζήτησε από τη γυναίκα του να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί: «Φορούσε κολλάρο στο λαιμό. Ήταν στον κρόταφο. Είχε μια πληγή. Είχαν τρέξει αίματα προς το πρόσωπό του και κρατούσε με τα δύο του χέρια το τιμόνι του αυτοκινήτου. Τα χέρια του ήταν γεμάτα αίμα».

Ο κτηνοτρόφος αναφέρεται και στη δεύτερη φορά που είδε τον 38χρονο: «Το μεσημέρι της Παρασκευής είδα πάλι το ίδιο αυτοκίνητο. Πέρασε σιγά σιγά και πήγαινε προς τις ανεμογεννήτριες. Αυτός έφυγε από εκεί αλλά περιφερόταν γύρω γύρω, γι' αυτό μπήκε στο μαντρί του ανθρώπου. Από το σημείο που τον είδαμε μέχρι το μαντρί που τον συνέλαβαν είναι μια ώρα δρόμος».

Το χρονικό της δολοφονίας στην Άρτα

Από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης αγνοούνταν πατέρας και γιος από την Άρτα. Τότε είχαν την τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά τους. Από την ώρα εκείνη τα ίχνη τους είχαν χαθεί και η μέχρι στιγμής έρευνα από τις Αρχές έχει αποβεί άκαρπη.

Ο 66χρονος από την Άρτα είχε ξεκινήσει από το σπίτι του με προορισμό την Λαμία. Εκεί παρέλαβε τον 38χρονο γιο του, ο οποίος είχε πάρει εξιτήριο στο το νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλευόταν έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Επιστρέφοντας προς την Άρτα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς τους αναφέροντας ότι βρίσκονται στη διαδρομή. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που υπήρξε.

Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν και ουδέποτε απάντησαν στα κινητά τους τηλέφωνα. Μέχρι και χθες το μεσημέρι που βρέθηκε ο 38χρονος και ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του.