ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Παράνομα βρισκόταν στη χώρα ο Σύρος που συνελήφθη με μαχαίρι

Άγιος Παντελεήμονας: Παράνομα βρισκόταν στη χώρα ο Σύρος που συνελήφθη με μαχαίρι

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ο αλλοδαπός που συνελήφθη με μαχαίρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερείτο τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που προβλέπονται για την είσοδο και την παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Ο Σύρος υπήκοος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπευσαν αμέσως στο σημείο και κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το εσωτερικό του Ναού, παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκε σθεναρά. Από την σωματική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ο αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερείτο τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που προβλέπονται για την είσοδο και την παραμονή στην ελληνική επικράτεια, όπως προέκυψε από τη προανάκριση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, με τη συνδρομή Αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή προς αποφυγή και αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες», τονίσθηκε.

Σχετικές ειδήσεις