ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Για δύο δολοφονίες κατηγορούνται μητέρα, αδελφή και σπιτονοικυρά

Φαίη Μπακογιώργου: Για δύο δολοφονίες κατηγορούνται μητέρα, αδελφή και σπιτονοικυρά

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου.

Νέα ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είχε εντοπισθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της, στην Κυψέλη.

Οι τρεις κατηγορούνται και για τον θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία εκμεταλλεύονταν, εκτός από τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Πατέρας Φαίης Μπακογιώργου: «Ο Θεός με λυπήθηκε, βρέθηκαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου»

Λίγη ώρα μετά τις συλλήψεις για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, ο πατέρας της ανέφερε συντετριμμένος: «Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι έκανα έναν αγώνα και ο Θεός με λυπήθηκε και βρέθηκαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Η δικαίωση ήρθε. H ψυχούλα του παιδιού μου τώρα θα είναι αγνή», μιλώντας στο MEGA.

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Την 8η Οκτωβρίου 2021, η Φαίη Μπακογιώργου, ούσα έγκυος στο τέταρτο παιδί της, βρέθηκε νεκρή, παρατημένη και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της, στην Κυψέλη.

Σε αυτό το διαμέρισμα φιλοξενείτο μαζί με τα τρία παιδιά της, την αδελφή της, τον ανιψιό της και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έμενε σε διπλανό σπίτι και απεβίωσε μετά τον θάνατο της 23χρονης, από άγνωστα αίτια.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της άτυχης γυναίκας έλεγε ότι ήταν βέβαιος πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο. Ωστόσο, αυτή η διάγνωση δεν ταίριαζε στην ηλικία της και οι μαρτυρίες ήταν αυτές που «άνοιξαν» τον φάκελο και άρχισε μία έρευνα σε βάθος.

Σχετικές ειδήσεις