ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Σβήνουν οι ελπίδες για τον αγνοούμενο που παρέσυρε ο χείμαρρος

Ηλεία: Σβήνουν οι ελπίδες για τον αγνοούμενο που παρέσυρε ο χείμαρρος

Δύτες, βάρκες αλλά και σκαπτικά μηχανήματα, συνεχίζουν τις έρευνες στο ποτάμι για τον αγνοούμενο οδηγό

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου που παρέσυρε χείμαρρος στην Ηλεία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Δύτες, βάρκες αλλά και σκαπτικά μηχανήματα, συνεχίζουν τις έρευνες στο ποτάμι για τον αγνοούμενο οδηγό. Σε αυτό το ποτάμι κατέληξε το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση από τον χείμαρρο, την ώρα που το ζευγάρι προσπαθούσε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού της Ηλείας και παρασύρθηκε από τον χείμαρρο.

Όμως, οι ελπίδες σβήνουν όσο περνούν οι ώρες. Οι δύτες της ΕΜΑΚ ήταν αυτοί που ερεύνησαν τα νερά του ποταμού και βρήκαν το αυτοκίνητο. Όταν το μηχάνημα έργου το ανέσυρε στην όχθη, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος από τον οδηγό. Περίπου 300 μέτρα μακριά, εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας.

Το χρονικό της εξαφάνισης στην Ηλεία

Ο 45χρονος επιχείρησε να περάσει το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του, τη Γεωργία.

Περίπου 30 μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν άνοιγε καμία πόρτα. Παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις τους για βοήθεια, τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε 1,5χλμ. μακριά από το σημείο από το οποίο παρασύρθηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού.