ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Νέα επέμβαση στο κεφάλι για τον 29χρονο Νίκο - Το μεγάλο «ευχαριστώ» των γονιών του

Κρήτη: Νέα επέμβαση στο κεφάλι για τον 29χρονο Νίκο - Το μεγάλο «ευχαριστώ» των γονιών του

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκαν πέντε ώρες για να ολοκληρωθεί η επέμβαση

Σε νέα πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε τη Δευτέρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο 29χρονος Νίκος Φανουράκης από τη Μεσσαρά, ο οποίος είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι και κατάφερε να βγει νικητής μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο ίδιο νοσοκομείο, τον περασμένο Αύγουστο. Για την περίπτωσή του ακόμα και οι γιατροί έκαναν λόγο για θαύμα, αφού η σφαίρα είχε σφηνωθεί στο κέντρο του εγκεφάλου του.

Η νέα επέμβαση αφορούσε στην επανατοποθέτηση του οστού που είχε αφαιρεθεί στο κεφάλι και η διαδικασία ήταν εξαιρετικά δύσκολη και λεπτή καθώς το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ήταν μεγάλο και το δέρμα είχε «θρέψει».

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι χρειάστηκαν πέντε ώρες για να ολοκληρωθεί η επέμβαση, στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά και ο Νίκος πλέον αναρρώνει για να επιστρέψει στο σπίτι του. Έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι μεγάλος μαχητής.

Στο πλευρό του, όπως πάντα, ακούραστοι συμπαραστάτες του, οι γονείς του 29χρονου που σε επικοινωνία με το Cretalive, επιβεβαίωσαν τη νέα επέμβαση αλλά και τη δυσκολία του χειρουργείου. Δοξάζουν το Θεό που, για μία ακόμα φορά, όλα κύλησαν ομαλά, συγκινούνται με το ψυχικό σθένος του παιδιού τους και εκφράζουν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς του, τους νευροχειρουργούς Δημήτρη Κουτεντάκη, Βασίλη Μωραϊτη και Ευκλείδη Χρονάκη, στην αναισθησιολόγο, στους νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό συνολικά.