ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη σκοπιά του στη Ρω

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη σκοπιά του στη Ρω

«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» λέει η οικογένειά του

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση ενός οπλίτη που βρέθηκε νεκρός στην Ρω μετά και τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», καθώς δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος Μανόλης Τσικνάκη, βρέθηκε νεκρός κάτω από περίεργες συνθήκες στο φυλάκιο της νήσου Ρω στις 27 Ιουνίου του 2018 ενώ υπηρετούσε τη θητεία του.

Ο άτυχος φαντάρος, αν και ήταν αριστερόχειρας, βλήθηκε από τη δεξιά πλευρά της κεφαλής. Ο θάνατός του από πυροβόλο όπλο G3Α3 αποδόθηκε σε αυτοκτονία, κάτι που δεν πίστεψε ποτέ η οικογένεια του, η οποία διόρισε τεχνικούς συμβούλους για να μάθει την αλήθεια.

Το «Τούνελ» εντόπισε έναν μάρτυρα κλειδί, ένα φαντάρο που ήταν στην ίδια σειρά με τον νεαρό στρατιώτη που έχασε τη ζωή του στη βραχονησίδα Ρω και είδε πολλά. Τα όσα λέει είναι συγκλονιστικά.

«Όταν έφτασα πάνω είδα τον υπολοχαγό να κάνει ΚΑΡΠΑ στον Μανώλη. Βρέθηκα πάνω από το πτώμα του που ήταν με το κεφάλι γυρισμένο προς τα αριστερά και το τραύμα εισόδου από τα δεξιά. Τα μάτια του ήταν γκρι. Όταν άκουσα ότι είχε διαπεράσει σφαίρα το κεφάλι του δεν το πίστευα. Δεν γίνεται να μην ακούστηκε πυροβολισμός από G3A3. Εδώ ακούμε τα περπατήματα από τα ποντίκια. Ο θάνατος ήταν προ πολλού».

Η δικηγόρος της οικογένειας ζητά να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αξιολογηθούν τα νέα στοιχεία.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega