ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος: Συλλέγουν DNA οι Αρχές - Πού οδηγούν οι έρευνες για τον «δράκο»

Πάρος: Συλλέγουν DNA οι Αρχές - Πού οδηγούν οι έρευνες για τον «δράκο»

Να λύσουν το μυστήριο με τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης στην παραλία της «Χρυσής Ακτής» στην Πάρο προσπαθούν οι Αρχές.

Μέχρι στιγμής έχουν πάρει δείγμα DNA από πέντε άτομα, τα οποία προσήλθαν με τη θέλησή τους στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να αποκλειστεί η συμμετοχή τους στον τραυματισμό της 15χρονης.

Και οι πέντε βρίσκονται σε μια λίστα 50 ανθρώπων που κλήθηκαν από τις Αρχές να καταθέσουν τι γνωρίζουν για το περιστατικό.

Σύμφωνα με "Τα Νέα", τα άτομα αυτά κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες, γιατί την ώρα που υπολογίζεται πως σημειώθηκε η επίθεση στην κοπέλα βρίσκονταν στην παραλία.

Μεταξύ αυτών είναι παραθεριστές, αλλοδαποί εργάτες νεοανεγειρόμενης οικοδομής, αλλά και ντόπιοι που γνώριζαν την οικογένεια της 15χρονης.

Τις επόμενες ημέρες πάντως θα ζητηθεί και από άλλους που βρίσκονταν στην παραλία να δώσουν βιολογικό υλικό.

Υπολογίζεται πως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας οι διωκτικές Αρχές θα έχουν στα χέρια τους τα πρώτα αποτελέσματα από την εργαστηριακή ανάλυση των δειγμάτων.

Παράλληλα ζητήθηκε από το Λιμενικό η λίστα με όσους έφυγαν από την Πάρο τις επόμενες ημέρες από την επίθεση, με σκοπό να γίνει επεξεργασία της και να εντοπισθεί η πιθανή παρουσία κάποιου στην παραλία την ώρα της επίθεσης.

Πάντως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Κατά Εγκλημάτων Ζωής εκτιμούν πως η επιλογή του τόπου της επίθεσης μόνο τυχαία δεν ήταν και παραπέμπει σε άτομο που γνωρίζει καλά την περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Πάρος: Σταθερή η κατάσταση της 15χρονης

Μάρτυρας είδε έναν άντρα με την 15χρονη λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της