ΕΛΛΑΔΑ

Ήταν εν διαστάσει...αλλά ήξερε ακόμα και τι χρώμα εσώρουχα φορούσε

Ήταν εν διαστάσει...αλλά ήξερε ακόμα και τι χρώμα εσώρουχα φορούσε

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε έναν 43χρονο Ροδίτη, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενος για την κρυφή κάμερα που έβαλε στο υπνοδωμάτιο της εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 43χρονο και δεν του μείωσε ούτε μία ημέρα από την πρωτόδικη ποινή που του είχε επιβληθεί, παρά τη δήλωση που έκανε στην αρχή της ακροαματικής διαδικασίας η 40χρονη πρώην σύζυγός του, η οποία είπε πως για χάρη του ανήλικου παιδιού τους θα του δώσει μία ακόμη ευκαιρία και δεν ζητάει την ποινική του δίωξη.

Ωστόσο, η πρόεδρος της έδρας ξεκαθάρισε πως το αδίκημα της παραβίασης απορρήτου διώκεται αυτεπάγγελτα και η διαδικασία έγινε κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα, καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου η 40χρονη είπε πως βρίσκονταν σε διάσταση με τον 43χρονο από τον Αύγουστο του 2005, οπότε και έφυγε από το σπίτι. Τον Νοέμβριο του 2006 άρχισαν να της συμβαίνουν διάφορα «περίεργα», όπως το να λαμβάνει μηνύματα από τον εν διαστάσει σύζυγό της στα οποία περιγράφονταν ιδιωτικές της στιγμές αλλά και λεπτομέρειες ακόμη και για το ποια … εσώρουχα φορούσε!

Το «μυστήριο» έλυσε μία ξαδέλφη της 40χρονης, η οποία εξαρχής υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Έτσι μία μέρα που βρέθηκε στο σπίτι και ήταν μαζί με την 40χρονη στο υπνοδωμάτιο της, η τελευταία έλαβε ένα μήνυμα από τον σύζυγο όπου και αναφέρονταν συγκεκριμένα πράγματα που μόνο αν κάποιος ήταν μέσα στο δωμάτιο θα μπορούσε να τα γνωρίζει.

Οι δύο γυναίκες άρχισαν να ψάχνουν και τότε ανακάλυψαν ένα μικρό κόκκινο φωτάκι να αναβοσβήνει στο τελάρο της εντοιχιζόμενης ντουλάπας του υπνοδωματίου. Άμεσα κλήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν την κάμερα που ο πρώην σύζυγος είχε εγκαταστήσει.

Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο 43χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που είχε εγκαταστήσει την κάμερα, «για την ασφάλεια των παιδιών του» όπως είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά τα μηνύματα, δήλωσε πως εκείνος τα λάμβανε από την πρώην φίλη του νέου συντρόφου της γυναίκας του και απλώς τα … προωθούσε!

Σε κάθε περίπτωση οι ισχυρισμοί του αυτοί δεν φάνηκαν να πείθουν το δικαστήριο το οποίο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.