ΕΛΛΑΔΑ

«Λουκέτο» στα... χαρτιά: Κανονικά εμφανίστηκε ο Πάνος Κιάμος

«Λουκέτο» στα... χαρτιά: Κανονικά εμφανίστηκε ο Πάνος Κιάμος

Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος στη Χαλκιδική λειτούργησε χθες κανονικά παρά το 48 "σφράγισμά" του από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή.

Το ξημέρωμα του Σαββάτου βρήκε το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης να έχει καταφέρει μια σημαντική νίκη στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος και βεβαίωσε πλήθος παραβάσεων.

Εφαρμόζοντας το άρθρο 13 του Ν. 2523/97 το ΣΔΟΕ σφράγισε το κατάστημα για 48 ώρες. Η "νίκη" του ΣΔΟΕ διαφημίστηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης από το γραφείο τύπου του Σώματος. Ωστόσο η απόφαση αγνοήθηκε επιδεικτικά και το κέντρο λειτούργησε κανονικά.

Το ξημέρωμα της Κυριακής ωστόσο βρήκε το νυχτερινό κέντρο... ξεσφράγιστο. Το κράτος δεν κατάφερε να επιβληθεί στον επιχειρηματία. Το 48ωρο σφράγισμα έμεινε στα χαρτιά και οι πρώτοι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου άρχισαν να κάθονται στα τραπέζια του χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, oι αστυνομικές αρχές της περιοχής συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μαγαζί, όμως, λειτούργησε κανονικά.

Για το περιστατικό τέθηκε σε διαθεσιμότητα η Διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσάνδρειας ενώ διατάχτηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

ΣΔΟΕ: Λουκέτο στο κέντρο που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος