ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής

«Φρούριο» θυμίζει αυτή την ώρα η πρωτεύουσα, με ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., να βρίσκονται συντεταγμένες σε διάφορα σημεία του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, με αφορμή την προγραμματισμένη συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής στο Σταθμό Λαρίσης, με τους συγκεντρωμένους να κρατούν ελληνικές σημαίνες και να φωνάζουν συνθήματα.

a
b
c

Νωρίτερα, στο κέντρο της πόλης έλαβαν χώρα αντιφασιστικές συγκεντρώσεις, οι οποίες εξελίχθησαν σε ογκώδη αντιφασιστική πορεία, απάντηση στο κάλεσμα διάφορων αντιφασιστικών συλλογικοτήτων, με σκοπό την ματαίωση της συγκέντρωσης των μελών της Χρυσής Αυγής.

φωτογραφία-1-1
φωτογραφία-3
reee

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σταθμό Λαρίσης. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από τα κανάλια της διαφθοράς έχουν στοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ένα σαθρό και τραγελαφικό κατηγορητηρίο. Πραγματικός σκοπός του βρώμικου πόλεμου λάσπης είναι η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στην μνημονιακή λαίλαπα.

Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Νέες δικογραφίες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών