ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών

Την προπαραμονή της εθνικής μας επετείου η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με ανακοίνωσή της στην επίσημη σελίδα του κόμματος, έχει προγραμματίσει σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις -όπως τις χαρακτηρίζει- του αρχηγού της και άλλων δύο χρυσαυγιτών βουλευτών.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σταθμό Λαρίσης. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από τα κανάλια της διαφθοράς έχουν στοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ένα σαθρό και τραγελαφικό κατηγορητηρίο. Πραγματικός σκοπός του βρώμικου πόλεμου λάσπης είναι η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στην μνημονιακή λαίλαπα.

Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη».

Την ίδια ώρα αντιφασιστικές οργανώσεις καλούν σε αντισυγκεντρώσεις με σημείο συνάντησης την πλατεία Βικτωρίας, «για να ματαιωθεί η ναζιστική παρέλαση μίσους της ΧΑ».

Οι προαναγγελίες των συγκεντρώσεων έχουν σημάνει συναγερμό στην ελληνική αστυνομία με τα μέτρα ασφαλείας να αναμένονται ιδιαίτερα αυστηρά για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Σε αντιδιαδήλωση με σκοπό τη ματαίωση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και το Φασισμό. Μετά την πορεία από την Πλατεία Βικτωρίας η ΚΕΕΡΦΑ απήυθυνε κάλεσμα για συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα στις 3 μ.μ. και πορεία προς το Σταθμό Λαρίσης «για να ματαιωθεί η ναζιστική παρέλαση μίσους της ΧΑ».

Διαβάστε επίσης:

Μπουτάρης: Αν έρθουν Χρυσαυγίτες στην παρέλαση να δούμε ποιος θα φύγει

Νέες δικογραφίες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Τζιτζικώστας:Όχι μαθήματα o Μπουτάρης που δέχτηκε χορηγία από την Χ.Α.