ΕΛΛΑΔΑ

Πλάκα: Τους πρόσφερε τυρόπιτες με υπνωτικό και τις βίαζε

Πλάκα: Τους πρόσφερε τυρόπιτες με υπνωτικό και τις βίαζε

Ο παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 54χρονος έχει άλλη μία καταδίκη σε 12ετή κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για άλλους τρεις βιασμούς γυναικών που είχαν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα!

Την καλή συμπεριφορά που έδειξε... κατόπιν εορτής ο 54χρονος «βιαστής με τις τυρόπιτες», μετά τον βιασμό μιας Δανέζας τουρίστριας στην Πλάκα το Σεπτέμβριο του 2005, θα επανεξετάσει το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έπειτα από απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ο 54χρονος έχει καταδικαστεί σε 5ετή ποινή κάθειρξης, επειδή παρέσυρε την ανυποψίαστη τουρίστρια κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης, έριξε υπνωτικό στην τυρόπιτα που την κέρασε και την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου τη βίασε. Εξετάζοντας προσφυγή του, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η ποινή πρέπει να παραμείνει, αλλά ζήτησε να εξεταστεί ξανά το ελαφρυντικό του έντιμου βίου μετά την πράξη.

Ο παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 54χρονος έχει άλλη μία καταδίκη σε 12ετή κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για άλλους τρεις βιασμούς γυναικών που είχαν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα! Τους συστηνόταν ως πιλότος και προθυμοποιούνταν να τις ξεναγήσει στους αρχαιολογικούς χώρους. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους πρόσφερε τυρόπιτες «για να δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις», όπως έλεγε.

Η γεύση έμελλε να μείνει για πάντα πικρή στις άτυχες τουρίστριες καθώς, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ο δράστης έριχνε στο έδεσμα τρίμματα από υπνωτικό χάπι και, όταν κάμπτονταν οι αντιστάσεις τους, τις οδηγούσε σε δωμάτια ξενοδοχείων, όπου τις βίαζε.