ΕΛΛΑΔΑ

Τίμησαν στο Αγρίνιο την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου

Τίμησαν στο Αγρίνιο την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την τεσσαρακοστή επέτειο του πολυτεχνείου στο Αγρίνιο, με συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Μια συγκέντρωση με αρκετή συμμετοχή, σε αγωνιστικό κλίμα, με πανό και συνθήματα κατά της «χούντας του 2013», της οποίας ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου και κατάθεση στεφάνων από μέλη του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου στο μνημείο του Γρηγορίου Λαμπράκη.

Αρκετοί εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ ανέγνωσαν ποιήματα ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Βασίλης Κολιώνης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και του Δ.Σ των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου. «Το μήνυμα του Πολυτεχνείου ήταν καθαρά πολιτικό. Ανατρεπτικό, αντιαμερικανικό, αντιιμπεριαλιστικό. Όσο βέβαια μπορούσε τότε αυτό να γίνεται ξεκάθαρο, συγκεκριμένο και κυρίως πολιτικά ορατό», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κολιόνης.

koi-pame-polytexneio5

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβάλλονταν στιγμιότυπα από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Στη συγκέντρωση της πλατείας το «παρών» έδωσαν και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάτι που μάλλον δυσαρέστησε τα μέλη του ΠΑΜΕ... Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησαν μικρή πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας του ΠΑΜΕ.

DSCN6940

Πηγή: agriniopress.gr