ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε καρέ καρέ το λαθρεμπόριο τσιγάρων στον Πειραιά

Δείτε καρέ καρέ το λαθρεμπόριο τσιγάρων στον Πειραιά

Το λαθρεμπόριο τσιγάρων τείνει να πάρει τη μορφή μάστιγας στο μεγάλο λιμάνι της χώρα

Σε κάθε γωνιά του Πειραιά, αντικρίζεις αλλοδαπούς (κυρίως πακιστανικής καταγωγής) οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διανομή του εμπορεύματος στους επίδοξους αγοραστές... οι οποίοι κάθε άλλο παρά δυσεύρετοι είναι, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ακριβώς έξω από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλάι του Ηλεκτρικού Σταθμού.

"Γνώριμη εικόνα της καθημερινότητάς του λιμανιού", μας έλεγε καταστηματάρχης της περιοχής. "Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η ανεπαρκής αστυνόμευση, λίγο το μεγάλο ποσοστό κέρδους της μπίζνας, έχουν οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση" συμπλήρωσε.

Και σαφώς δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι το λαθρεμπόριο τσιγάρων έχει δεχθεί σημαντικά πλήγματα ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. Εντούτοις, παρουσιάζει μια εικόνα λερναίας ύδρας, που ενώ της κόβεις το κεφάλι, αμέσως ξεπετιέται ένα νέο.

Σημαντικές παράμετροι βέβαια, ο αγνώστου ποιότητας και βλαπτικότητας για τον ανθρώπινο οργανισμό καπνός και έπειτα οι σημαντικές απώλειες από το δημόσιο ταμείο, μιας και μιλάμε για λαθρεμπόριο!

Η πολιτεία φαίνεται ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε ακόμα πιο καίριες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου, μιας και από ότι φαίνεται, το λαθρεμπόριο τσιγάρων στο λιμάνι του Πειραιά, ζει και βασιλεύει!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη στιγμή της παράνομης πώλησης λαθραίων τσιγάρων στο λιμάνι του Πειραιά (ακριβώς έξω από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά).

P1
p2
p3

Πηγή: piraeuspress.gr

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκα πουλούσε λαθραία τσιγάρα σε ψιλικατζίδικο στους Αμπελόκηπους

Πάτρα: 1.200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε Ι.Χ.

Διαμέρισμα με λαθραία τσιγάρα στη Νέα Ιωνία